Neloģiskākie priekšstati par autiņbiksītēm: slavenais ražotājs Huggies dalās dīvainākajos mītos

Šajā rakstā mēs apskatīsim neloģiskus un izplatītus mītus par autiņbiksītēm.

Visbiežāk par autiņbiksītēm var dzirdēt maldīgus priekšstatus, piemēram, par to, ka tās izraisa neauglību zēniem, cistītu meitenēm. Arī – ka tās izraisa alerģijas un padara grūtākas bērna apmācības iet uz podiņu. Neviena no šīm lietām neatbilst patiesībai.

Piedāvājam apspriest neloģiskākos, bet ne mazāk izplatītos mītus. Pēc atbildēm vērsāmies pie Huggies zīmola tīmekļa vietnes ekspertiem, kur viņi dalījās ar mums dīvainākajos maldīgajos priekšstatos par autiņbiksītēm.

Mīts Nr. 1: Autiņbiksītes kropļo kājas

Šis mīts ir viens no visnepamatotākajiem – tas, vai jūsu mazuļa kājas būs taisnas vai ne, ir atkarīgs no pavisam citiem faktoriem: iedzimtības; priekšlaicīgiem mēģinājumiem iemācīt bērnam staigāt; D vitamīna, fosfora un kalcija trūkums; traumas.

Pētījumi ir pierādījuši, ka autiņu lietošana, gluži pretēji, palīdz attīstīties gurniem. Galu galā, mainot autiņbiksītes, bērna kājas ir plaši izstieptas.

Mīts Nr. 2: Autiņbiksītes izraisa ādas kairinājumu

Šeit ir divi galvenie punkti: bērnam patiešām var būt individuāla alerģija pret kādu no materiāliem, no kuriem ir izgatavotas autiņbiksītes. Taču lielākā daļa autiņbiksīšu ir izgatavotas no hipoalerģiskām vielām, pretēji gadījumi ir vienkārši izņēmumi.

Zem autiņbiksītēm patiešām var rasties izsitumi un kairinājumi. Taču arī šajā gadījumā ir liels “bet”: āda reaģē uz sliktu higiēnu, nevis uz autiņbiksīšu lietošanu kā tādu.

Mīts Nr. 3: Vienmēr jālieto viena un tā paša zīmola izstrādājumi

Protams, šim maldīgajam priekšstatam nav nekāda sakara ar patiesību. Ja kāda konkrēta zīmola autiņbiksītes jums pārstājušas derēt, neatkarīgi no iemesliem, nekautrējieties tās nomainīt pret piemērotākām. Galvenais šeit ir bērna ērtības un autiņbiksīšu praktiskās īpašības, nevis zīmols.

Lasi vēl: 1 tablete un jūsu gurķu raža būs 3 reizes lielāka: vērts izmēģināt

Mīts Nr. 4: Autiņbiksītēm ir jābūt vaļīgām

Autiņbiksītēm, tāpat kā drēbēm, ir jābūt tieši tādām, kā vajag – lai labi piegulētu, pasargājot no noplūdes, un tajā pašā laikā nesaspiež ādu, neierobežo kustības.

Autiņbiksītes, kas neder pareizi, vienmēr rada problēmas: ja tās ir pārāk lielas, iespējama noplūde un nobrāzumi, ja tās ir pārāk mazas, tās var spiest ādu un traucēt.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Mēs ceram, ka mūsu mītu analīze ir palīdzējusi, un tagad arī jūs tiem nepiekrītat. Izvēloties autiņbiksītes, galvenais ir bērna komforts. Ja neesat pārliecināts – konsultējieties ar speciālistu.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment