Vai jūsu vannas istabas notekcaurulē ir nepatīkama smaka un aizsērējums? Lūk, kā to iztīrīt

Ar šampūna putām un matiem aizsērējusi dušas notekcaurule ne tikai neļauj ūdenim notecēt, bet bieži vien arī rada nepatīkamu smaku. Par laimi, lai gan tas nav ļoti patīkams process, jūs varat dažādos veidos no notekcaurules iztīrīt netīrumus.

Par metodēm, kas palīdzēs iztīrīt notekas vannas istabā un atbrīvoties no nepatīkamas smakas, lasiet tālāk.

Cik bieži jātīra dušas notekas

Dušas notekas ieteicams tīrīt katru mēnesi, lai atbrīvotos no ieķērušiem matiem un ziepju nosēdumiem. Savukārt, ja jums ir gari mati, labāk notekas tīrīt reizi divās nedēļās.

Smagi aizsērējumi pēc iespējas ātrāk jānovērš, izmantojot tualetes virzuli vai speciālu šķīdumu, ievērojot norādījumus.

Slikti strādājošu vai smirdīgu notekcauruļu var iztīrīt arī ar sadzīves līdzekļiem, piemēram, sodu, destilētu balto etiķi vai hlora balinātāju.

Uzglabāšanas kapsula ķiplokam: neizžūst, nenovīst, nesadīgst un nepūst. Dzīvoklī ķiploki saglabājas svaigi līdz pat maijam

Kā iztīrīt dušas notekas ar tualetes virzuli

Visvienkāršākais veids, kā novērst dušas notekas aizsērēšanu, ir izmantot vecmodīgo tualetes virzuli. Lai attaisītu vannas istabas notekas aizsērējumu, ir jāveic šādi soļi:

Piepildiet vannu vai dušas kabīni ar tik daudz ūdens, lai tas nosegtu vizuļa gumijas daļu;

Spēcīgi piespiediet virzuli pie notekas – ūdens spiediena spēkam vajadzētu izkustināt aizsērējumu un ļaut stāvošajam ūdenim notecēt uz leju. Ja ūdens nenotek vai notek lēni, atkārtojiet darbības.

Bet kura ir labākā metode un labākais triks lai rezultāts būtu maksimāls? Un kādus tautas līdzekļus arī var izmantot lieliskam rezultātam?

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu visus trikus

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment