Ieliec pašgatavotas attīrošās bumbas tualetes podā, un tas vienmēr būs spodrs. Veikala līdzekļiem varēsi iet ar līkumu!

Šis knifiņš noderēs ikvienai saimniecei vai saimniekam. Pārstāj tērēt naudu dārgiem tualetes poda tīrīšanas un atsvaidzināšanas līdzekļiem. Pagatavo tos pats/pati!

Turklāt liec aiz auss, ka pašgatavotie līdzekļi efektivitātes ziņā pat pārspēj veikala produkciju. Ja tavā mājoklī ir ciets ūdens un tualetes podā regulāri veidojas dzeltenbrūni nosēdumi, izmanto tālāk minētos padomus un pagatavo attīrošās bumbiņas.

Sastāvdaļas bumbiņu pagatavošanai:

Veļas pulveris;

Citronskābe;

Zobu pasta;

Ēteriskā eļļa.

Bumbiņu pagatavošanas gaita:

Ņemam 4 ēdamkarotes jebkura veļas pulvera, tas var vislētākais. Pievienojam tam 25 gramus citronskābes. Šajā maisījumā iespiežam 1 ēdamkaroti jebkuras zobu pastas. Piepilinām 5-7 pilienus tev tīkamākās ēteriskās eļļas.

Samaisām visas sastāvdaļas. Zobu pasta saturēs visu kopā. Tad ar rokām (strādājam plastmasas vai gumijas cimdos!) izveidojam mazas bumbiņas. Ļaujam tām nožūt 2-3 stundas, lai tās kļūtu cietākas.

Kā lietot tualetes bumbiņas?

Ievietojam pāris bumbiņas tualetes blokā. Varam izmantot izlietotu bloku vai iegādāties to atsevišķi.

Uzkarinām bloku ar bumbiņām uz tualetes poda malas. Tagad pēc katras noskalošanas reizes tualetes pods pats attīrīsies un patīkami smaržos!

Veļas pulveris tiks galā ar netīrumiem, neradot lielas putas, citronskābe noņems kaļķakmens nogulsnes, bet zobu pasta kopā ar ēterisko eļļu nodrošinās tīrību, svaigumu un patīkamu aromātu!

Lūk, kāds vienkāršs veids, kā uzturēt tualetes podu tīru, neizmantojot veikalā nopērkamās ķimikālijas! Pašdarinātās bumbiņas tev kalpos diezgan ilgu laiku un izmaksas būs niecīgas.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Ja tev noderēja šis knifiņš, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies ar to sociālajos tīklos! Priecāsimies arī par taviem komentāriem! 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment