Šodien es parādīšu savu iecienītāko tomātu pagatavošanas veidu. Izrādās, ka tas ir tāds skaistums.
Šīs metodes priekšrocība ir tā, ka tā tiek veikta pēc iespējas ātrāk un vienkāršāk! Un starp īpašajiem virtuves piederumiem (tiem, kam nepatīk mūsdienu tehnika) mums ir nepieciešams tikai blenderis.
Un ziemā izņēmu šādu gardumu un uzreiz iemetu zupā vai pannā. Skaistums!
Kā gatavot
Paņemiet tomātus, labi nomazgājiet un katram tomātam izveidojiet šādus krustveida griezumus:
Ievietojiet tomātus dziļā traukā un pārlejiet tos ar verdošu ūdeni tā, lai tas pārklātos pāri visiem tomātiem. Atstāj uz 30-40 sekundēm:
Iegremdējiet aukstā ūdenī vai noskalojiet zem krāna un nomizojiet. Miziņa nokrīt ātri un viegli:
Tagad ievietojiet nomizotos tomātus blenderī un sasmalciniet tos biezenī. Tos var sagriezt šķēlītēs, bet man tie bija veseli:
Salejiet biezeni silikona cepšanas formās. Derēs arī ledus veidnes.
Lasi vēl: Iepriekš mana ķiploku raža sabojājās ļoti ātri. Tagad “ķiploku uzglabāšana” – stingri saskaņā ar žurnāla ieteikumiem (galvas tiek glabātas ilgu laiku)
Man bija šādas formas kēksiņiem:
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….
Tevi noteikti interesēs
- Vakar 50 gadu vecumā aizsaulē devies izcils aktieris un mīlošs ģimenes cilvēks: ”Manam tēvam bija unikāla dvēsele”
- Lielveikalā eju rindā tikai kreisajā pusē un izvairos no pašapkalpošanās kasēm: stāstu kāpēc tas ir svarīgi
- Lai gan daudzi autovadītāji Latvijā joprojām brauc ar šādu ”tūningu”, par to uz ceļa var ne tikai anulēt TA, bet arī piemērot sodu
- Kā jaunumi par ģimenes pieaugumu man lika stundas laikā meklēt jaunu dzīvesvietu
- “Sākot ar šo mēnesi, mums ir atsevišķi budžeti,” Māris teica, noliekot malā savu krūzi ar neizdzerto kafiju
- Atdevu draudzenei Karīnai pusi no savām drēbēm; “paldies” vietā saņēmu vien pārmetumus













