Neticami maigs, aromātisks un fantastiski garšīgs ēdiens: tā omleti gatavo Turcijā (recepte)

Foto – ekrānuzņēmums

Šādi omleti gatavo Turcijā – labākie pavāri, bet tomēr šī recepte “nāk” no paaudzes paaudzē. Šādi gatavotu omleti, ko paši turki sauc par “Menemen” jūs varat vai nu nobaudīt kādā restorānā brokastu laikā vai arī – pie turku draugiem, ja jums tādi ir.

Ar šo recepti padalījās kāds mans draugs no Turcijas, viņš sacīja, ka šādi gatavoja viņa vecmāmiņa un viņa mamma, un recepte bija saglabājusies ģimenes kulinārijas grāmatā. Tāpēc absolūti noteikti, šī ir visīstākā un pareizākā recepte.

Ja gatavosiet ēdienu, ievērojot soli pa solim visas norādes, jums izdosies neticami maigs un aromātisks ēdiens. Tā garša ir patiešām neticama!

Gardāk par kartupeļiem un kāpostiem – zirņu pīrāgi; Ir gan vairākas detaļas, kuras jāievēro

Foto – ekrānuzņēmums

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

 

Pagatavošanas metode:

1. Uz pannas uz vidējas uguns izkausējiet sviestu. Kad tas izkusis, pievieno sasmalcinātu papriku un 30 sekundes apcep.

Naudas panākumi un laimīgā loterijas biļete! Ezotērikas eksperte Vasilisa Volodina 3 Zvaigžņu zīmēm augusta sākumā apsolījusi fenomenālus panākumus

2. Pievieno sasmalcinātus tomātus, pievieno sāli, piparus un sarkanos čili piparus. Uz vidējas uguns visu sautē dažas minūtes. Kad masa kļuvusi mīksta, to sastampā līdz iegūst pavisam viendabīgu masu (var izmantot arī blenderi).

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment