Kabači ziemai: recepte no manas vīramātes (30 gadu laikā viņa ne reizi nav izmēģinājusi citas marinētu kabaču receptes)

Šī recepte ir patiešām vislabākā! Esmu izmēģinājusi citas, bet vienmēr atgriežos pie šīs. Un es neesmu vienīgā! 

Kabači labi absorbē marinādes garšu, padarot tos ļoti garšīgus pēc konservēšanas. Tie saglabā savu struktūru un garšu, radot patīkamu tekstūru un aromātu. Konservēti kabači ir ļoti daudzpusīgi. Tos var izmantot kā uzkodu, pievienot salātiem, sviestmaizēm, zupām vai kā garnējumu dažādiem ēdieniem.

Konservēti kabači var ilgi saglabāties, nodrošinot piekļuvi šim dārzenim visa gada garumā bez nepieciešamības pēc svaigiem kabačiem.

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksti beigās!

KĀ PAGATAVOT:

Es sagriezu kabačus riņķos. Mizu nenoņemu. Šim pagatavošanas veidam parasti izmantoju jaunus kabačus. Ja jūs gatavojaties izmantot pārgatavojušos kabačus, tad jums jāizņem sēklas.

Kāpēc pieredzējušas saimnieces liek tualetes papīru skapī; kur es biju agrāk, ka to nezināju

Es nomizoju un sasmalcinu ķiplokus (ne pārāk smalki).

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment