Pēdējā laikā biežāk pērku kāpostus nekā gaļu: rādu, kā gatavoju neticami garšīgas kāpostu kotletes

Protams, mēs neatsakāmies arī no gaļas. Bērni ēd tītara, vistas vai liellopa gaļas kotletes. Bet es pati pēdējā laikā arvien biežāk gatavoju kāpostu kotletes. Ne tāpēc, ka tas ir lētāk, bet gan tāpēc, ka tā ir garšīgāk! Es ļoti iesaku šo ēdienu izmēģināt vismaz vienu reizi. Es esmu pārliecināta, ka jums patiks!

KĀ GATAVOT:

Es kāpostus sagriezu gabaliņos. Iemet verdošā sālsūdenī un vāru 3 minūtes.

Tad ieliku kāpostus caurdurī, lai notecinātu visu ūdeni.

Es ļauju kāpostiem nedaudz atdzist un sasmalcinu tos gaļas mašīnā.

Smalki sagrieziet svaigus garšaugus. Kad man nav svaigu garšaugu, izmantoju saldētus.

Burkānus sarīvu uz smalkās rīves. Smalki sagriežu sīpolu. Sīpolu, protams, var sasmalcināt gaļasmašīnā, bet man šajās kotletēs labāk patīk sasmalcināti sīpoli.

Sasmalcinātajiem kāpostiem pievienoju garšvielas un sāli. Visbiežāk šīm kotletēm izmantoju garšvielas un sausos dārzeņus un garšaugus + melnos piparus.

Lasi vēl: Ja laulātie nenēsā laulības gredzenus

Bet jūs varat izmantot jebkuras garšvielas. Tas ietver arī mannu. Es maisu.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment