Kotletes “Putna piens”: ja es gatavoju vistas kotletes, tad tikai šādā veidā

Kotletes, ko sauc par “putnu pienu”. Man parasti labāk patīk šādā veidā gatavot vistas kotletes ar mērci. Ja jūs iepriekš neesat gatavojuši šādā veidā, es iesaku jums to darīt, es pat to neiesaku, bet es uzstāju.

Jūs nevēlēsieties gatavot vistas kotletes citādā veidā.

Vistas gaļa ir salīdzinoši maiga un viegli pagatavojama, kas palīdz sasniegt kotlešu vēlamo konsistenci. Tā labi uzsūc garšvielas un marinādes, ļaujot kotletēm iegūt bagātīgu un daudzveidīgu garšu.

Visu manu viesu iecienītākā uzkoda, kas tiek apēsta uzreiz. To var pagatavot ātri un ļoti viegli (recepte, kad viesi ir pie sliekšņa)

Vistas gaļa ir salīdzinoši zema tauku saturoša, kas padara kotletes mazāk treknas un veselīgākas. Tā ir ļoti universāla un var kombinēt ar dažādām sastāvdaļām, piemēram, dārzeņiem, sieru, garšvielām, lai radītu dažādas garšu variācijas.

GATAVOŠANAS METODE

Tātad sāksim!

Ņemam vistas liemeni, atdalām šķiņķa stilbiņus un vistas krūtiņu, tagad no šķiņķa stilbiņiem atdalām kaulu. Iegūstu 900 gramu gaļas fileju, 4 šķēles maizes, aplej ar ūdeni un atstāj uzbriest. Gaļu sasmalcinām ar gaļasmašīnu, uzreiz sasmalcinām maizi, pirms tam izspiežot  lieko šķidrumu un pievienojam sīpolu.

Tagad pievienojam 1 olu (pēc izvēles, tā nav jāpievieno), pievieno 1 tējk. sāls, melnie pipari, pievieno 3 ēd.k. majonēze vai skābais krējums. Visu kārtīgi samaisa ar karoti. Maltā gaļa ir gatava.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment