Mazā pirkstiņa garums atklāj “slēpto patiesību” par jums: psiholoģisks tests

Vai esat vairāk intraverts vai ekstraverts? Kā jūs tiekat galā ar izaicinājumiem? Pārsteidzoši, bet atbildes, iespējams, ir tieši jūsu rokās.

Personības testi ir zinātniski izstrādāti, lai padziļināti izpētītu jūsu psiholoģisko uzbūvi, kā arī emocionālos un racionālos domāšanas modeļus. Šo testu mērķis ir atklāt tās personības pamatīpašības, kuras mēs bieži vien apspiežam jau no mazotnes. Lai gūtu panākumus, ir ļoti svarīgi izprast un pieņemt savu patieso “es”.

Kāpēc jāpievērš uzmanība mazajam pirkstiņam?

Katrs pirkstiņš ir saistīts ar noteiktu planētu un noteiktu enerģijas veidu. Jūsu plaukstu var uzskatīt par jūsu pagātnes, tagadnes un nākotnes kārti, kas atspoguļo gan jūsu tikumus, gan netikumus. Tieši mazais pirkstiņš ir saistīts ar komunikāciju, ceļošanu un finansēm.

Mazā pirksta garums un forma var norādīt uz to, kā jūs tiekat galā ar sarežģītām situācijām. Izpētot šī pirksta garumu, mēs varam noteikt jūsu piedzīvojumu līmeni un to, vai esat intraverts vai ekstraverts.

Vienkārši salīdziniet sava mazā pirkstiņa garumu ar gredzenpirksta pēdējās falangas garumu.

Vai esat gatavi to noskaidrot?

Testa atšifrēšana

Personības tips Nr. 1:

Ja jūsu mazais pirkstiņš un gredzena pirksta pēdējā falanga ir vienā līnijā, tas atklāj noteiktas jūsu rakstura iezīmes.

Ja tavs mazais pirkstiņš un gredzena pirksts ir vienā līnijā, tavas personības iezīmes norāda uz vēlmi pēc līdzsvara visos dzīves aspektos. Jūs cenšaties dzīvot mēreni, ievērojot ļoti organizētu dzīvesveidu, kurā viss ir savā vietā. Jūs izvairāties no nekārtības un haosa, dodot priekšroku klusai un mierīgai videi, kas palīdz jums saglabāt mieru.

Jūsu īpašā paškontrole ļauj jums saglabāt apņēmību sasniegt savus mērķus. Jums piemīt unikāla intraverta un ekstraverta īpašību kombinācija, kas apliecina pārākumu pār abām.

Lai gan jūs izjūtat aizkaitinājumu vai dusmas, jums piemīt ievērojama spēja šīs emocijas paust pārliecinoši, nevis agresīvi. Lielākajā daļā situāciju jūs saglabājat savaldību un neļaujat stresam jūs pārņemt. Tevī mīt uguns, esi gatavs stāties pretī izaicinājumiem, taču zini, kā to kontrolēt un neļaut tai izdzist.

Pieņemot lēmumus, jūs rīkojaties piesardzīgi, rūpīgi pārbaudot visus aspektus, pirms nonākat pie kāda secinājuma. Jūsu mierīgā uzvedība un rāmā daba jūs izceļ no pūļa. Jūs esat saskaņā ar savu iekšējo pasauli, izprotat savas vajadzības un vēlmes, kas veicina harmonisku eksistenci.

Personības tips Nr. 2.

Tavs mazais pirkstiņš ir augstāks par gredzenpirksta pēdējo falangu.

Ja jūsu mazais pirkstiņš ir garāks nekā gredzena pirksts, tas norāda, ka jums piemīt noteiktas personības iezīmes. Jūs attiecībās mēdzat daudz dot, piedāvājot beznosacījumu mīlestību un rūpes, bieži vien vairāk nekā nepieciešams. Pretī jūs sagaidāt tādu pašu apņemšanās līmeni no citiem. Neraugoties uz savu dāsnumu, tu mēdz paturēt savas domas un idejas sev, reti ar tām atklāti daloties. Jūs esat analītisks un racionāls cilvēks, pirms rīkojaties, veltāt laiku pārdomām. Tev lieliski izdodas glabāt noslēpumus un esi taktisks, kad nepieciešama konfidencialitāte.

Jums piemīt ekstraverta un sabiedriska cilvēka psiholoģiskās īpašības. Lai gan jums ne vienmēr patīk atrasties lielā pūlī, jums piemīt dabisks šarms, kas piesaista cilvēkus. Jau bērnībā jums bija talants savākt visus bērnus, lai tie ar jums rotaļātos.

Jūs vienmēr esat gatavs stāties pretī dzīves izaicinājumiem, padarot katru savu dienu interesantu un piedzīvojumu pilnu.

Lasi vēl: Draugi man netic, ka es pagatavoju picu 10 minūtēs un pat nemīcu mīklu: tā ir tik garšīga, ka tai pat nav laika atdzist

Jūs nesekojat pūlim un neļaujat citu cilvēku viedoklim jūs ietekmēt. Jūs esat pārliecināts par sevi un augstu vērtējat sevi. Jūs augstu vērtējat autentiskumu un vēlaties, lai jūs novērtē tādu, kāds esat patiesībā.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment