Es pērku kāpostus daudz un bieži vasarā: rādu, kādas vakariņas gatavoju no tiem (neviens nenojauš, ka ēd kāpostus)

Mums vasaras laikā, kāposti iet uz urrā. 

Kā gatavot:

Nelielu kāpostu gabaliņu sagriež lielos kvadrātos. Ielieciet to dziļā bļodā. Tajā pašā bļodā ievietojiet rupji sagrieztu sīpolu.

Sasmalciniet dārzeņus ar iegremdējamo blenderi, līdz tie kļūst mīksti.

Sasmalcinātajos kāpostos pievieno sasmalcinātu 1 ķiploku daiviņu.

Pievienojiet 600 gramus maltas gaļas. Es sajaucu liellopu un tītara gaļu.

Pievieno vienu olu. Sāli un piparus pēc garšas.

Visas sastāvdaļas labi samaisiet. Tagad pievienojiet 100 gramus rīvmaizes. Un atkal samaisa.

Katru nedēļu lieku ķiploku tualetē. Smejies vai nē, bet tam ir savs iemesls

Ar samitrinātām rokām no maltas gaļas izveidojiet apaļu kotleti un apviļājiet tos miltos.

Cepiet kotletes augu eļļā.

Cepiet kotletes uz vidējas uguns no abām pusēm, līdz kļūst zeltainas.

Pēc tam visus ceptos kotletes pārliek dziļā katliņā un pārlej ar ūdeni.

Uzlieciet  vāku un uz lēnas uguns sautējiet 15 minūtes.

Urā, tas ir izdarīts!

Lasi vēl: Katru nedēļu lieku ķiploku tualetē. Smejies vai nē, bet tam ir savs iemesls

Labu apetīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment