Pirmā zvaigžņu prognoze pilnīgi visām zīmēm nedēļai no 12. līdz 18. augustam; Ne visiem klāsies veiksmīgi

Kādas izmaiņas katras zīmes pārstāvi gaidīs tuvākajā nedēļā? Kādas izmaiņas visas zīmes sagaidīs nākamnedēļ no 12. līdz 18. augustam. Marss Dvīņos ir aktīvs, prātīgs un spēj ātri pārslēgties no viena uzdevuma uz citu.

Tomēr mijiedarbība ar tādiem nopietniem debesu spēlētājiem kā Saturns un Jupiters var izraisīt naidīgumu un strīdus, izkropļotu informācijas interpretāciju vai apzinātu viltošanu un maldināšanu.

Raksturīga spītība, neatrisināmība un konfliktu provocēšana. Uzņēmējdarbības, tirdzniecības un finanšu sfēras pārstāvjiem būs nepieciešamas spējas risināt strīdīgas situācijas, nonākt pie kompromisiem, kā arī rūpīgi jāpārbauda rēķini, līgumi un dokumenti.

Nopietnam darbam nepieciešamas tādas īpašības kā gribasspēks, izturība, godīgums un spēja saskatīt perspektīvas pat sarežģītās strupceļa situācijās. Ja iespējams, atliec svarīgas lietas uz nedēļu. Šis nav piemērots periods apmācībai un biznesa kontaktiem, komandējumiem un nodarbinātībai.

Dzīvsudraba retrogrāds arī sarežģī periodu. Viņš ir naidā ar dumpīgo un neparedzamo Urānu, un 15. augustā atgriežas Lauvas zīmē un savienojas ar Sauli. Negatīvās īpašības, piemēram, pārmērīga pašpārliecinātība, savtīgums un varaskāre, nāk virspusē. Paaugstinātas emocionalitātes un aizvainojuma dēļ saasinās neveselīgas ambīcijas un sāpīga kritikas uztvere.

Šajā laikā ir grūti uzturēt siltas un uzticības pilnas attiecības ar cilvēkiem, kā arī raudzīties uz lietām objektīvi. Iespējams, ka labākais iznākums būtu apzināta neatbilstošu darbības veidu vai novecojušu attiecību iznīcināšana. Ir vērts uz visiem laikiem atstāt aiz sevis to, kas lūdz aiziet, un atvērties jaunām negaidītām domām un idejām.

Komunikācijas prasmes būtiski ietekmēs pašvērtējumu un ļaus skaidri izpausties uz skatuves, saviesīgos pasākumos vai uz pjedestāla kā runātājam. Prioritāte ir tiešums, vārda un rīcības brīvība, kad nav autoritātes vai uzspiestu dogmu. Tikai drosmīgi un radoši cilvēki atradīs izeju no labirinta. Sakarā ar iespējamām problēmām ar aprīkojumu un transportu, iepriekš pārbaudiet savus sakaru un transporta līdzekļus.

Tāpat nevajadzētu paļauties uz bēdīgi slaveno “varbūt”. Attiecību un finanšu sfēru pārstāv Venera Jaunavā, kur viņa ir novājināta un ar grūtībām demonstrē harmonijas un līdzsvara īpašības.

Priekšrocība ir paaugstināta atbildība par darbu, instrukciju ievērošana un iedibinātās kārtības ievērošana. Tas dod iespēju spīdēt skolotājiem, kritiķiem, ārstiem un grāmatvežiem, pakalpojumu nozares darbiniekiem, jo ​​īpaši uzkopšanas uzņēmumiem.

Mēģiniet savaldīties naudas tērēšanā un sirdslietās. Šis nav labākais laiks jaunu attiecību slēgšanai, laulību reģistrēšanai, konfliktsituāciju risināšanai tiesā, dalībai konkursos. Taču radīsies labvēlīga iespēja sakārtot savas finanses – piemēram, nomaksāt parādus, sākt sekot līdzi ienākumiem un izdevumiem, kā arī izslēgt no sava loka cilvēkus, kas tevi velk.

Sāksim ar prognozēm..

 

Vērsis – nedēļas horoskops

Vērsis, jaunas mīlestības intereses vai vaļasprieki tavā dzīvē nepaliks ilgi, tāpēc nevajag tērēt naudu un laiku iluzora ideāla meklējumiem. Tēriņi izklaidei, azartspēlēm un biržas spēlēm, kā arī pārāk dārgu lietu iegāde var vājināt jūsu budžetu. Ieguldiet sevī – fiziskās aktivitātes dos jums enerģijas un pozitīvas emocijas.

 

Dvīņi – nedēļas horoskops

Dvīņi riskē iegrimt mājsaimniecības darbos un darbos. Šis ir nelabvēlīgs periods ar nekustamo īpašumu, īpašumu vai dzīvesvietas maiņu saistītu jautājumu risināšanai Ir pienācis laiks pāriet uz alternatīvām aktivitātēm, kas var novērst jūsu uzmanību no aktuālām bažām. Dodieties uz kādu interesantu pasākumu, pastaigu parkā vai randiņu. Vēlams saglabāt emocionālo līdzsvaru un neignorēt intuīciju.

 

Jaunava – nedēļas horoskops

Jaunavām cīņa par sociālo stāvokli un karjeras izaugsmi atgādina kustību caur ērkšķiem uz zvaigznēm. Šis laiks nav piemērots, lai sazinātos ar vadību, jo pastāv liela augstākstāvošo personu pretestības iespējamība. Bet, ja esi pārliecināts par sava virziena pareizību un rīkojies nevis mirkļa impulsa iespaidā, bet strikti saskaņā ar iecerēto kursu, tad veiksme ir neizbēgama.

 

Svari – nedēļas horoskops

Svari var tikt pakļauti negodīgām apsūdzībām pret viņiem vai tikt iesaistīti tiesiskā konfliktā. Svarīgi ievērot sabiedrībā iedibinātos noteikumus un likumus un tad izdosies izvairīties no nopietnām nepatikšanām. Varbūt jūs pārspīlējat savus spēkus un cerat uz brīnumu. Intuitīvi skenējiet situāciju un dodieties tur, kur jums ir drošāk. Vai arī paņemiet pārtraukumu no strīdīga gadījuma.

 

Skorpions – nedēļas horoskops

Skorpioni, jums draud iekļūšana krīzes vai stresa situācijās. Izvairieties no dalības masu pasākumos, ekstrēmos sporta veidos un atpūtā, kā arī nekontaktēšanās ar kredītorganizācijām. Mēģiniet atbrīvot sevi no nevajadzīgām un citu cilvēku lietām. Kā parasti, viss jums izdosies, taču jums būs jāpieņem nestandarta lēmumi.

 

Auns – nedēļas horoskops

Auns, var rasties kļūme izveidotajā sistēmā. Nemierīgs un nemierīgs prāta stāvoklis ietekmē darba un izglītības procesus un rada neskaidrības dokumentos, līgumos un braucienos. Lietas ies vieglāk, ja izdosies tikt galā ar nemieru un iedomību un koncentrēties uz vienu procesu. Tas palīdzēs ietaupīt laiku un pūles ceļā uz sava mērķa sasniegšanu. Centieties pieņemt vai sniegt palīdzību kolēģiem, kaimiņiem, radiem.

Lasi vēl: Briesmīgais karstums atgriezīsies ar jaunu sparu, bet ar jaunu pārsteigumu – sinoptiķi stāsta, kad tas pienāks

 

Strēlnieks – nedēļas horoskops

Strēlniekam šis periods nav labvēlīgs konstruktīvai uzvedībai attiecībās ar citiem cilvēkiem. Ir grūti nonākt pie kompromisiem un vienošanās. Var rasties pārpratumi ar priekšniekiem vai vecāko paaudzi. Subordinācijas un īslaicīgas distances saglabāšana palīdzēs izvairīties no ieilgušas saspringtas situācijas. Koncentrējieties uz rezultātu sasniegšanu patstāvīgi, bez ārēja atbalsta.

 

Nākošās zvaigžņu zīmes skaties tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment