Daudz naudas, iemīlēšanās un ceļojumi: pazīstamā ezotēriķe Tamāra Globa paziņo, ka 4 Zvaigžņu zīmes sākot no 15.augustā “būs izredzētie”

Foto – Pixabay

Zvaigžņu eksperte Tamāra Globa publicējusi savu redzējumu par šī gada augusta otro pusi. Pēc viņas domām, šajā laikā daudzi jutīs lielu enerģijas pieplūdumu un tas pavērs jaunas iespējas.

Turklāt tās nebūs nekādas niecīgās.

Šī gada augustā Venēra un Merkurs atrodas Lauvas zīmē, kas daudziem cilvēkiem dos iespēju parādīt gan savas radošās spējas, gan iezīmēt plānus tuvākai un tālākai nākotnei – pārliecināta ir eksperte. Tomēr četrām Zvaigžņu zīmēm viņa sola savas robežas paplašinātas ļoti spilgti un plaši.

Cilvēkiem, kas dzimuši Vērša zvaigznājā ļoti veiksmīgs laiks būs visā, kas saistīts ar intelektuālo darbību. Bet ļoti veiksmīgs ir šis laiks, lai atpūstos, ceļotu un pavadītu laiku kopā ar ģimeni. Ja esat no tiem Vēršiem, kas ir domājuši par jaunu zināšanu apguvi, šis ir īstais laiks, lai sāktu par to domāt.

Tāpat Globa uzskata, ka šī mēneša beigās šiem cilvēkiem būs aktuāli finanšu jautājumi. Pelnīt Vērši pratīs, kā jau to pratuši vienmēr, taču šoreiz tam būs saistība ar tuvākiem cilvēkiem – draugiem, radiem un paziņām. Globa iesaka – galvenais, kas jāatceras, neticēt tiem, kas “sola zelta kalnus”.

Foto – ekrānuzņēmums

Labvēlīgs periods augusta vidū sākas arī Lauvas zīmē dzimušajiem. Kā uzskata zvaigžņu eksperte, viņu priekšā pavērsies lielas un visdažādākās iespējas. Lauvu dzīvē ienāks perspektīvi projekti.

Tomēr nevajadzētu aizmirst arī par draugiem un radiem – Tamāra akcentē, ka, ja šo “sadaļu” Lauvas piemirsīs, arī citās dzīves jomās veiksme sāks atkāpties. Tomēr kopumā Lauvām sākot no 15.augusta veiksies visos jautājumos, kas saistīti ar personīgo dzīvi un radošiem projektiem.

Vai vasara patiešām jau beidzas? Laika ziņu eksperts Toms Bricis atklāj precīzu prognozi nākošajai nedēļai

Tomēr saistībā ar Lauvām Tamārai Globai ir arī kāds brīdinājums – mēneša beigās viņa neiesaka aizņemties naudu, tas attiecas arī uz kredītiem. Pēc viņas teiktā – atdot šo naudu var izrādīties ļoti, ļoti grūti.

 

 

Foto – Pixabay

Zvaigžņu eksperte sola, ka interesants periods sāksies arī Skorpiona zīmē dzimušajiem. Viņi varēs realizēt dažādus plānus, kas saistīti ar profesionālo darbību. Tomēr viņa iesaka, ka ir ļoti svarīgi ar vēsu prātu izvērtēt iespējamos zaudējumus – pastāv iespēja, ka kāds projekts var izrādīties neveiksmīgs un mēneša beigās var sanākt zaudēt prāvu naudas summu.

Nekad nedodiet sunim tādu vārdu! Eksperti nosaukuši statistiski visnelaimīgāko vārdu

Skorpioniem jāparūpējas arī par saviem tuviniekiem. Bet zvaigznes solot panākumus arī mīlas frontē. Diemžēl tas attiecas arī uz tiem, kuri jau ir attiecībās – var sašūpoties galva kāda cita dēļ. Eksperte uzsver – ja vēlaties saglabāt to, kas jums ir, nekādā gadījumā neļaujiet sev zaudēt galvu!

Foto – Pixabay

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pēdējo veiksminieku

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment