7 sieviešu vārdi, kas sola bagātību un veiksmi to īpašniecēm

Mēs visi zinām, ka vārds pats par sevi nevar būt ne bagāts, ne slavens. Šīs īpašības nepiemīt vārdam, bet tā īpašniecei. Tomēr ir cilvēki, starp citu, kas domā citādi. Ja ticēt viņiem, bagātie sieviešu vārdi patiešām pastāv!

Šie vārdi it kā paši par sevi dāvā savām īpašniecēm veiksmi un, saprotams, materiālo labklājību.

 

Lai arī šie labumi neprasīs milzīgu piepūli, sievietēm tomēr būs jāpiestrādā. Taču viņām tas prasīs mazāk spēka nekā viņu mazāk veiksmīgajām māsām.

Bagātie vārdi: jautājuma būtība

Ir zināms, ka cilvēka vārds spēcīgi ietekmē viņa turpmāko dzīves ceļu. Būtībā visi mūsu vārdi ir mūsu personalizētie enerģijas avoti.

Tāpēc nav nekāds pārsteigums, ka dažiem enerģijas lādiņiem ir daudz labāka veiksmes saderība nekā citiem.

Anna

Labklājības recepte Annai ir gan sarežģīta, gan vienkārša. No vienas puses, jebkura Anna noteikti gūs panākumus, ja vien ieguldīs pietiekami daudz pūļu.

No otras puses, šis vārds pats par sevi dāvā savām īpašniecēm milzīgu izturību. Vairumam Annas dzīves devīzei jābūt: “Ar darbu un pateicību var visu panākt!”

Alise

Liktenis šīm sievietēm ir sagatavojis interesantas lamatas. No vienas puses, Alises ir ļoti pašpietiekamas, un jebkurš darbs viņu rokās sokas viegli. No otras puses, Alises ne tik labi darbojas komandā, un viņām ir grūti pieņemt palīdzību no citiem. Tas ir kā koks ar diviem galiem!

Viktorija

Viktorijām veiksmes atslēga jebkurā jomā slēpjas mīlestībā. Šīs sievietes ievēro principu, ka darīt to, ko mīli, ir viegli un patīkami. Viņu veiksme izvēlētajā profesijā balstās uz šo mīlestību. Ja tu mīli savu darbu no visas sirds, tas nevar būt paviršs!

Marta

Martai liktenis ir dāvājis unikālu spēju sasniegt līdzsvaru finanšu jautājumos. Patiesi bagātu Martu ir ļoti maz, taču arī ne tik turīgas Martas praktiski nepastāv.

Šī vārda īpašniecēm piemīt īpašs talants nodrošināt finansiālu stabilitāti un neatkarību. Zvaigznes no debesīm viņām krīt reti, taču sviestmaizei ar kaviāru nauda vienmēr atradīsies!

Paula

Paulām piemīt punktualitāte, kārtības mīlestība un izcila koncentrēšanās spēja. Šajās jomās viņas pārspēj visus pārējos! Tāpēc sievietes ar šo vārdu bieži ieņem vadošus amatus lielās organizācijās. Ar Paulas vadību jebkurš darbs ritēs ātrāk!

Kristīne

Kristīnēm raksturīgs centīgums, neatlaidība un enerģiskums. Nav nejauši, ka sakāmvārds „mazs cinītis gāž lielu vezumu” lieliski raksturo Kristīnes. Ar šādu dzīves attieksmi viņas privātajā un profesionālajā dzīvē sasniedz ievērojamus mērķus un panākumus.

Ieva

Ieva spēj veiksmīgi tikt galā ar visu, kam pieķeras. Taču svarīgi ir noskaidrot, vai viņai patiešām patīk tas, ko viņa dara, un vai viņa vēlas turpināt to darīt visu mūžu. Ievām nav grūti sasniegt karjeras virsotnes, un materiālā dzīve viņām parasti ir nodrošināta.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment