Šīs pankūkas garšo pēc gaļas pīrāgiem. Viņi aizlido 10 minūtēs! Nemaz nav taukainas bet pufīgas un garšīgas.
Kādreiz es vienkārši pievienoju pildījumu pankūku mīklai – un tagad tas ir vienīgais veids, kā es gatavoju. Iesaku! Jums tas noteikti patiks!
Precīzas sastāvdaļas atradīsiet raksta beigās!
KĀ GATAVOT:
Bļodā sajauc olu, sāli un cukuru. Es to labi saputoju ar putojamo slotiņu.
Es pievienoju kefīru. Bet kefīrs lai nav auksts! Kefīru parasti izņemu no ledusskapja iepriekš. Un tas nosēžas uz galda vismaz pāris stundas. Tad mīkla sanāk labāka un pankūkas garšo labāk.
Olu sajaucu ar kefīru un pamazām pievienoju mīklai izsijātus miltus. Es parasti izmantoju 170-190 g miltu Mīklai jāsanāk kā biezam skābam krējumam.
Pašās beigās pievieno sodu un vēlreiz samaisa.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Lieliska aukstā uzkoda – recepte gardai zivju ēdienam ar dārzeņiem un ananāsiemby Anete Vītola
- Latvijā aizvien pieaug vilku, lāču un citu lielo plēsēju skaits: mednieki un ministrija ceļ trauksmiby Laura Blūma
- Meteorologs Toms Bricis nākošnedēļ sola vasaru, ne pavasari: nosauc, kuru dienu gaiss sasils ap +25 grādiemby Laura Blūma