Galkins esot publiski pazemojis Pugačovu Jūrmalā, sakot, ka “viņa uz vecumdienām skrien viņam pakaļ”

Latvijā Maksims Galkins publiski pazemoja Allu Pugačovu, un cilvēki, kas to redzēja, bija apjukuši par viņa uzvedību.

Zināms, ka vasaras otrajā pusē Maksims Galkins un Alla Pugačova parasti dzīvo Jūrmalā. Viņu ģimenes mājvieta ir īpašums, kas joprojām pieder Aleksandrai Krasovickai, bijušā Parex bankas līdzīpašnieka Viktora Krasovicka meitai.

Villa Marta, kurā Pugačova un Galkins dzīvo jau vairākus gadus, vasarā tiek izīrēta par vismaz 150 000 eiro mēnesī. Tas ir saprotams, jo šis īpašums nav vienkārša īres māja, bet gan milzīgs komplekss ar privāto spa, rezidenci, koncertzāli un tenisa halli uz 3706 kvadrātmetru zemes.

Šajā reizē Galkins un Pugačova devās nevis tikai atpūsties Baltijas piekrastē, bet arī piedalījās Laimas Vaikules “Randevu” festivālā.

Sākotnēji bija plānots, ka festivālā uzstāsies arī pati Pugačova, taču bijusī “primadonna” galu galā neuzdrošinājās kāpt uz skatuves. Toties Galkins, kas bija noilgojies pēc lielām skatuvēm, uzstājās ar prieku.

Ienākot Dzintaru koncertzālē, Pugačovu un Galkinu sagaidīja īsta vētra: spēcīgs vējš un lietusgāzes. Galkins atvēra lietussargu, pasniedza roku Pugačovai, un abi devās pie ieejas vieni paši.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu, kas notika

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment