Vēršiem daudz darāmā, bet Jaunavām neprognozējam un sarežģīta diena; Dienas prognoze 18. augustam visām zīmēm

Eksperte Irina Bogdana dalījās ar prognozi visām zvaigžņu zīmēm pirmdienai, 2023. gada 18. augustam, norādot, ka šī diena varētu būt kļūdu un pārpratumu laiks. Dzentlmenis.lv žurnālisti detalizēti iepazinās ar ekspertes viedokli.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auns šodien saskaras ar daudziem uzdevumiem. Lai veiksmīgi tiktu galā ar visu ieplānoto un neko nepalaistu garām, koncentrējies darbam un izvairies no nevajadzīgām sarunām. Personīgajā dzīvē sagaidi atzīšanos mīlestībā.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vēršiem vajadzētu paveikt visas lietas, ko šodien esi ieplānojis. Neatliek neko uz rītdienu un neklausies citu cilvēku padomos. Pieņem lēmumus pats, lai izvairītos no nepatīkamām kļūdām.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Šodien Dvīņi sastapsies ar citu cilvēku lūgumiem pēc palīdzības. Neatsaki, bet arī nerīkojies sev par ļaunu. Tev nevajadzētu upurēt kaut ko svarīgu tikai tādēļ, lai kādu neapvainotu.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēžiem diena solās būt veiksmīga un veiksmīga, īpaši finanšu lietās un iepirkšanās. Tāpēc drosmīgi dodies iepirkties!

Lasi arī: Vakar nopirku 1 kg kāpostu un pagatavoju TIK gardu maltīti, ka vīrs ēda pa taisno no pannas, bet bērni prasīja papildporcijas

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvām vajadzētu pievērsties darbam un pievērst uzmanību katrai sīkākai detaļai. Ja neesi pārliecināts par pareizo rīcību, nekautrējies lūgt padomu pieredzējušākiem un zinošākiem cilvēkiem. Pēc tam neaizmirsti viņiem pateikties par palīdzību.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām šī diena būs sarežģīta un neprognozējama. Tomēr tas nav iemesls, lai nolaistu rokas un neko nedarītu. Rīkojies un nebaidies kļūdīties, jo visus apstākļus paredzēt nav iespējams.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem draud briesmas, ka kāda cilvēka dēļ var izniekot laiku. Tomēr tu spēsi tikt galā ar visām savām lietām un uzdevumiem. Tavs plāns tiks izpildīts un varbūt pat pārsniegts.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment