Draudzene atklāj, kā pagatavot ābolu torti, pēc kuras vīrs tevi nēsās uz rokām

Satriecošas tortes ripas ar sulīgu pildījumu un maigu krēmu ir izcila kombinācija, kas iepriecinās Olgas Matvejas talanta fanus. Viņas kulinārijas blogā ir pieejama neparasti gardas desertu receptes, ko rudens sezonā vēlēsies gatavot bieži. Bavārijas āboli ar maigo vārīto krēmu būs vispievilcīgākais variants!

Saldie augļi, kas atgādina marmelādi un ir paslēpti starp mutē kūstošām tortes ripām, ir šī deserta galvenā rozīnīte. Dievišķais ābolu aromāts noteikti sajūsminās ikvienu.

Kā pagatavot Bavārijas ābolu torti: svarīga nianse

Lai šis saldais ēdiens būtu izcils, ir svarīgi pagatavot garšīgu vārīto krēmu. Tam jābūt viendabīgam, tāpēc jāpievērš uzmanība, lai krēms nepiedegtu pannā. Ja pamanāt, ka veidojas kunkulīši, izmantojiet sietu, lai izberzētu krēmu un atbrīvotos no tiem.

Sastāvdaļas:

1 kg ābolu

400 g sviesta

450 g miltu

180 g cukura

Vanilīns pēc garšas

4 ēdamkarotes ūdens

500 ml piena

2 ēdamkarotes krējuma

0,5 tējkarotes sodas

1 ēdamkarote etiķa

2 olas

Pagatavošana:

1. Katlā ar biezu apakšu ielej ūdeni. Kārtīgi nomazgā ābolus. Izņem serdes. Sasmalcina šķēlītēs.

2. Ābolus liek katlā, pieber 3 ēdamkarotes cukura. Uzliek vāku, liek katlu uz uguns. Uzvāra. Samazina uguni līdz minimumam un atstāj sautēties 15 minūtes. Ļauj atdzist.

Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment