Aunam pienācis laiks spīdēt, bet Jaunavai piesardzīgs laiks; Nedēļas prognoze no 19. līdz 25. augustam

Šī nedēļa ir pēdējā nedēļa pirms retrogrādā Merkurija beigām, un zvaigznes joprojām sagādā pārsteigumus.

Lai gan šī kosmiskā klejotāja ietekme mazinās, citi debesu ķermeņi turpina savu ietekmi, solot intensīvus notikumus un negaidītus pavērsienus.

Eksperts no dzentlmenis.lv stāsta, kas gaidāms katrai zīmei tuvākajās dienās.

 

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Ir laiks spīdēt un plānot

Auni, gatavojies vētrainai un krāsainai nedēļai! Sabiedriski pasākumi, lietišķas tikšanās un negaidītas atkalredzēšanās ar veciem draugiem tevi ieskaus no visām pusēm. Tu nonāksi uzmanības centrā, un šī ir tava iespēja mirdzēt visā savā krāšņumā.

Lasi arī: Izrādās, ka noteiktos traukos nedrīkst marinēt gaļu, lai nesabojātu šašliku

Trešdiena ir lielisks laiks, lai domātu par nākotni. Tevi gaida daudzi piedāvājumi un iespējas, taču zvaigznes tev iesaka izvēlēties stabilākos un drošākos variantus. Piektdien tavs garīgais līdzsvars var tikt izjaukts, kas ietekmēs tavu produktivitāti. Centies veltīt laiku sev: atjaunojiet veselīgu miegu, pārskatiet savu uzturu, un jūsu spēki atgriezīsies.

 

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs)

Finanšu pratība un emocionālie izaicinājumi

Teļiem šī nedēļa aizritēs finanšu zīmē. Ir laiks atmaksāt parādus, pārrēķināt savu budžetu un aprēķināt izdevīgākos pirkumus.

Otrdiena tev nesīs izaicinājumu: kāds, kas tev iepriekš patika, var tevi vīlušies ar savu uzvedību. Taču tā vietā, lai sarūgtinātos, centies no šīs situācijas gūt kādu noderīgu mācību. Ceturtdiena var būt īsts pārbaudījums taviem spēkiem: pēkšņas izmaiņas plānos prasīs daudz nervu un enerģijas.

Esi gatavs nogurumam un enerģijas zudumam. Nedēļas nogalē var rasties iekšējs konflikts, kas saistīts ar paškritiku. Nesteidzies sevi vainot, labāk apstājies un novērsies no visa – tas palīdzēs atjaunot iekšējo līdzsvaru un paskatīties uz situāciju ar svaigu skatu.

Pugačovas un Galkina meita izskatās kā īsta princese, pārsteidzot ar savu šarmu fotogrāfijā

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Disciplīnas un jaunu iespēju laiks

Dvīņiem šī nedēļa sāksies ar izaicinājumiem. Pirmdiena un otrdiena prasīs no tevis maksimālu koncentrēšanos un gribasspēku.

Pat pazīstami uzdevumi var šķist sarežģīti, taču komandas darbs nesīs panākumus, ja saskaņosi savu rīcību ar kolēģiem. Ceturtdien zvaigznes būs labvēlīgas ceļojumiem un lietišķām tikšanās reizēm, bet nedēļas otrajā pusē pievērsies jaunu ienākumu avotu meklēšanai.

Rudens sola lielus tēriņus, tāpēc tagad ir svarīgi kontrolēt budžetu un nepadoties impulsīviem pirkumiem. Nedēļas nogalē nodarbojies ar sportu – tas palīdzēs līdzsvarot tavu iekšējo enerģiju.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Mierīgums un gudrība

Vēzis, nedēļas pirmajā pusē tev būs jābūt vērīgam un atturīgam. Šis nav laiks izlēmīgai rīcībai – drīzāk vērojiet notiekošo un izstrādājiet jaunas stratēģijas nākotnes uzvarām. Otrdien un trešdien centies izvairīties no impulsīvas rīcības, īpaši personīgajās attiecībās.

Nedēļas otrajā pusē zvaigznes tev iesaka taupīt naudu – finanses var īslaicīgi satricināt. Piektdien pievērs uzmanību pašizglītībai: apmeklē bibliotēku, grāmatnīcu vai izmēģini kādu jaunu recepti. Viss, ko sāksi šajā dienā, būs veiksmīgs.

 

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Iespēju un jaunu sakaru laiks

Lauvām šī nedēļa būs izaugsmes un jaunu iespēju laiks. Jau otrdien sāks uzlaboties tavas attiecības ar kolēģiem un mīļajiem, kas pavērs durvis jaunām perspektīvām. Ceturtdien vai piektdien tu vari tikt uzaicināts uz svarīgu pasākumu, kurā tava karjeras izaugsme būs atkarīga no tava snieguma.

Lielāko nedēļas daļu aizņems socializēšanās, taču neaizmirsti parūpēties par savu veselību un dienas režīmu. Nedēļas nogalē pievērs uzmanību tuviniekiem, centies būt iejūtīgs un pacietīgs sarunās.

 

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Šis ir piesardzības un uzmanības laiks mīļajiem.

Jaunavām nedēļa sāksies ar vēlmi sevi pierādīt un gūt atzinību, taču zvaigznes brīdina: nesteidzies. Trešdiena ir diena, kad jebkādi parakstīti dokumenti var pārvērsties nepatikšanās, pat ja rūpīgi pārbaudīsi visas detaļas.

Piektdienu velti savai otrajai pusītei: uzmanība, dāvanas un rūpes stiprinās jūsu attiecības, novēršot iespējamo krīzi. Atceries, ka tava aizbildņa planēta vienmēr ir gatava palīdzēt stabilizēt situāciju.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Šis ir kārtības un godīguma laiks.

Nedēļas sākums Svariem prasīs īpašu uzmanību darba lietām. Sakārto dokumentus un pabeidz iesāktos projektus.

Trešdien tev var notikt negaidīta, bet svarīga saruna, kas pavērs jaunas perspektīvas. Esi godīgs, bet diskrēts. Nedēļas otrajā pusē var doties komandējumā – esi piesardzīgs attiecībā uz ceļabiedriem. Līdz pat vasaras beigām iespējami miega traucējumi, tāpēc neaizmirsti par veselīgu dzīvesveidu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment