Pārsteidzoši salāti! Viss noslēpums slēpjas neparastajās sastāvdaļās, kas apbrīnojamā veidā apvienojas un kopā veido gardu tandēmu.
Kopš pirmās reizes, kad pamēģināju šos salātus, es vairs negatavoju siļķi kažokā (jo īpaši tāpēc, ka mani vienmēr mulsināja spēcīgā zivju smarža.)
Lasi arī: Vienkārši ieberu un ej gulēt, bet no rīta pods būs baltāks par sniegu; Pārbaudīju pazīstama santehniķa padomu
Salāti ir daudzslāņaini, ļoti grezni un piemēroti svētku galdam. Viesiem garšo, ģimenei garšo! Piezīmes par recepti.
Precīzas sastāvdaļa atradīsiet raksta beigās!
Biešu salāti siļķes kažokā vietā
Sāksim ar vistas fileju. Šiem salātiem to gatavo īpašā veidā.
Tā nebūs garlaicīga vārīta krūtiņa, kas ir praktiski bez garšas, bet gan cepti filejas gabaliņi.
Lai tos pagatavotu, vienkārši plāni sagrieziet fileju, sāli un pārkaisiet ar vistas gaļai paredzētajām garšvielām. Cep uz vidējas uguns pannā.
Vienkāršākā ābolu pīrāga recepte: ātra mīkla ar skābo krējumu
Iegūsiet skaistu, raupju un košu vistu. Ļaujiet tai pilnībā atdzist un sagrieziet plānās šķēlītēs vai mazos kubiņos.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk