Ko darīt, ja pēc mazgāšanas dvieļiem ir nepatīkama smaka: efektīvi ekspertu padomi

Šī metode palīdzēs likvidēt smakas uz drēbēm, mēbelēm un citām lietām.

Ja pēc mazgāšanas dvieļiem ir ne pārāk svaiga smaka, iespējams, ir jāmēģina mazgāšanas programmai pievienot kādu netradicionālu šķidrumu. Daudzi cilvēki šobrīd sociālajos tīklos sūdzas, ka viņu dvieļiem ir “slikta smaka”, tomēr viņi nezina, kā no tās atbrīvoties. Tomēr kāds TikTok lietotājs, pazīstams kā Babs, ir atklājis slepeno ieroci pret nepatīkamām smakām uz dvieļiem un ne tikai.

Pēc viņas teiktā, šajā gadījumā tas ietver degvīnu.

“To es iemācījos no savas vecmāmiņas. Vienkāršs degvīna aerosols var likvidēt smakas uz apģērba, mēbelēm, polsterējuma un pat matračiem. Viss, kas jums nepieciešams, ir degvīns un smidzinātājs – pārliecinieties, ka jūsu smidzinātājam ir miglas funkcija, nevis tikai tieša smidzināšana. Apsmidzinot apģērbu, pievērsiet uzmanību vietām, kur visvairāk uzkrājas baktērijas un līdz ar to arī smakas, piemēram, zem piedurknēm. Turiet smidzinātāju aptuveni 18 cm attālumā un veiciet slaucīšanas kustības,” paskaidroja eksperts.

Babs norādīja, ka degvīns darbojas, piesaistoties dabā sastopamajām smaržas molekulām un pēc tam fermentējoties, kā rezultātā rodas smaka.

“Tāpēc atvadieties no smirdošām drēbēm un vairs netērējiet laiku un naudu tīrīšanas līdzekļiem vai ķīmiskajai tīrīšanai pēc katras valkāšanas reizes,” viņš uzsvēra.

Lasi vēl: Kāpēc ir svarīgi rudenī iznīcināt nezāles un kā to darīt efektīvi

Savukārt Plumbworld eksperte Dženifera Šova arī piekrita šīs metodes efektivitātei.

“Degvīns ir lielisks dezinfekcijas līdzeklis. Tas ir pazīstama ar savu spēju iznīcināt baktērijas un neitralizēt smakas, tāpēc tā efektīvi novērš nepatīkamo dvieļu smaku,” viņa piebilst.

Dženifera iesaka izmantot arī dzeramo sodu, jo tā “ir vēl viens lielisks papildinājums jūsu veļas mazgāšanas rutīnai”.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

“Tā palīdz mīkstināt ūdeni, kas savukārt palielina veļas mazgāšanas līdzekļa efektivitāti. Tā var arī balināt baltas drēbes un novērst nepatīkamas smakas,” pārliecināta eksperte.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment