Foto: Kādi apavi raksturīgi tikai vecmodīgām sievietēm

Lai arī mode ir cikliska, tas neattiecas uz visiem apavu modeļiem. Daži apavi noveco ļoti ātri un izzūd vēl pirms jaunā modes cikla sākuma.

Parunāsim par to, kuri apavu modeļi vairs nav stilīgi un kā tos aizstāt. Neaizmirstiet, ka novecojušiem apaviem nav vietas jūsu skapī – labāk pārdodiet vai atdodiet tos.

 

Novecojuši apavi

Šogad stilisti rekomendē izvēlēties vienkāršus un eleganti veidotus apavus. Apavi ar akcentiem var radīt grūtības saskaņot ar pārējo garderobi, tāpēc vislabāk ir aizmirst par kurpēm ar spīguļiem, dzīvnieku motīviem un košām detaļām.

Svarīgi ir arī ņemt vērā jūsu klimata zonu un tās raksturīgos laika apstākļus. Ja temperatūra ir zem nulles, augstpapēžu kurpes vai plāni zābaki ar augstiem papēžiem nav piemēroti rudens un ziemas laikapstākļiem. Iedomājies, kā tu ar tādiem apaviem pārvietosies pa ledu un kailsalā!

Ko nekādā gadījumā nedrīkst mest kompostā – tev tas jāatceras uz visiem laikiem

Pārāk koši apavi

Ieklausies speciālistu padomos – spilgtu krāsu apavus labāk izņemt no savas garderobes. Tā vietā izvēlies kurpes, basenītes un zābakus dabīgās krāsās. Dod priekšroku baltiem, brūniem un bēšiem toņiem.

Tomēr šie vēl nav trakākie piemēri!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu pašus sliktākos piemērus

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment