Kabaču “Ligzdas”: es mainu sastāvu atkarībā no tā, kas man ir ledusskapī (gatavoju brokastīs, kad jau apnikušas kabaču pankūkas)

Kabaču pankūkas nevienam nav pārsteigums. Īpaši tad, ja sezonas beigās jūs jau esat to apēduši pietiekami daudz.

Šodien vēlos dalīties ar kabaču ligzdiņu recepti, kuras sastāvu var mainīt atkarībā no tā, kas jums ir ledusskapī un cik sātīgas tās vēlaties pagatavot.  Šīs ligzdas ir neticami maigas un vieglas, tāpēc tās ir lieliski piemērotas brokastīm.

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

 

Lūk, kā tas tiek darīts:

Sarīvējiet kabačus ar korejiešu burkānu rīvētāju vai sagriezt plānās šķēlītēs, kā parādīts attēlā. Es rīvēju lielāko daļu kabaču uz rīvēšanas rīves. Šādā veidā salmiņi ir vienmērīgi un glīti.

Es uzzināju noslēpumu, kā pavāri Holandē padara kartupeļu biezeni daudz garšīgāku. Es to atkārtoju mājās un dalos

Nākamais solis ir zaļie sīpoli. Ja ēdienu gatavojat pirms darba, sīpolus varat aizstāt ar dillēm vai citiem zaļumiem, vai arī šo soli vispār izlaist. Tad, lai ligzdas būtu sātīgas, uz korejiešu burkānu rīves sarīvējiet pāris desiņas.

Bļodā ieberiet miltus, sāli un piparus pēc garšas. Pēc tam uzmanīgi olu atdaliet olas baltumu no dzeltenuma. Olu baltumu uzreiz pievieno bļodā, bet dzeltenumu ir svarīgi saglabāt neskartu un pārvietot to atsevišķā traukā. Tas būs vajadzīgs nedaudz vēlāk.

Uzkarsē nelielu daudzumu augu eļļas pannā. Samaziniet temperatūru līdz minimumam, lai kabačiem būtu laiks izcepties. Tagad ar sauju paņem ēdamkaroti kabaču masas un pārnes to uz pannas, turot otru karoti. Pēc tam ar dakšiņu, koka kociņu vai tās pašas karotes palīdzību izdara iedobi vidū. Tajā uzmanīgi liekam olas dzeltenumu.

Lasi vēl: Kā pēc kaķa uzvedības saprast, ka mājās ir tik daudz negatīvisma, ka no tās jābēg, neatskatoties atpakaļ

Apcep no vienas puses, līdz dzeltenums kļūst zeltains.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment