Tas tiek apēsts uzreiz. Lūk, ko pagatavot ar bietēm. Baudīsiet gardu maltīti katru dienu

Šo maltīti varat gatavot katru dienu, un jums tā neapnīks.

Pirmkārt, jums jāzina, ka Bietes ir lieliskas šādā ēdienā. Bietes ir pilnas ar svarīgām uzturvielām, piemēram, vitamīniem (C, B6), minerālvielām (mangānu, dzelzi, kāliju) un antioksidantiem, kas veicina vispārējo veselību.

Bietes ir bagātas ar šķiedrvielām, kas uzlabo gremošanu un veicina ilgstošu sāta sajūtu. Plus betes piedod ēdienam dabīgu saldumu, vienlaikus esot ar zemu kaloriju saturu, kas padara tās par veselīgu izvēli.

Šādā kombinācijā jums bietes patiks vēl jo vairāk!

 

Precīzas sastāvdaļas atradīsi Raksta beigās!

 

Ķeramies klāt pagatavošanas procesam!

 

Kā gatavot:

Mēs ņemam vārītas bietes. Manas bietes ir mazas, tāpēc es paņēmu 5 gabaliņus, kuru kopējais svars ir 500 grami.

Un mēs to vispirms sagriežam gredzenos. Un pēc tam mazās strēmelītēs. Sagrieztās bietes ieliek bļodā.

Dodiet medaļu tam, kurš izdomāja šo recepti. Neticami maiga un plāna kartupeļu pīrāga recepte

Smalki sagrieziet vienu lielu sīpolu un nosūtiet to uz pannu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment