Pirms daudziem gadiem mana vīra radiniece iemācīja man, kā pagatavot šīs kotletes. Kopš tā laika es gatavoju tikai šādā veidā, un draudzenes, kolēģes un citi viesi ir rindā pēc šīs receptes.
Visa būtība ir tā, ka maltai gaļai es pievienoju biezpienu. Tas gaļas bumbiņas padara maigas un gaisīgas, piešķir krēmīgu garšu.
Lasi arī: Kā atšķirt ēdamas sēnes no neēdamām. Eksperts atklāja labāko metodi, lai tavā groziņā nenonāktu indīgas meža veltes
Maigas kotletes ir sulīgas un viegli košļājamas, kas rada patīkamu ēšanas pieredzi. Cietas vai sausas kotletes var būt grūtāk ēdamas un mazāk patīkamas. Tās saglabā vairāk sulīguma, kas izceļ gaļas un citu sastāvdaļu garšas. Sulīgums padara kotletes garšas bagātākas un aromātiskākas.
Kotletes ar biezpienu nav sarežģītākas nekā parasti. Tos var gatavot gan cepeškrāsnī, gan pannā – viss atkarīgs no jūsu gaumes. Ja meklējat ideālu mērci šim ēdienam, receptes beigās ieteiksim vienu variantu.
Precīzas sastāvdaļas atradīsiet raksta beigās!
Pagatavošana
1. Siera biezpienu saputo ar blenderi līdz viendabīgai masai. Sajauc ar malto gaļu, olām, sāli un pipariem.
Svarīgākais solis gan ir nākamais! Tas ir īpaši svarīgs garšai!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- 15 skaisti augi, kas var palīdzēt ”atbaidīt” čūskas un citus rāpuļus no jūsu mājas pagalma
- Tikai divām Zodiaka zīmēm decembris nesīs izaicinājumus: pienāks grūtāki laiki
- Kad ir vislabākais laiks, lai stādītu kokus dārzā: agronomi snieguši skaidru atbildi
- Kas vīrietim pēc 60 patiesi ir svarīgi attiecībās: pārsteidzoši, bet ļoti vienkārši vēlamie sīkumi
- Šajā Latvijas pilsētā par mājas numura nepareizu izvietojumu var tikt piemērots sods
- Es vilcienā atdevu savu vietu sievietei ar smagām somām -viņa pateicās, bet es sašutu, kad dzirdēju, ko viņa saka dēlam









