Kurām sievietēm pēc zvaigžņu zīmes nevajadzētu nēsāt zeltu

Zelts ir vispāratzīts bagātības simbols. Turklāt dažādas rotaslietas no šī cēlmetāla dievina gandrīz visas daiļā dzimuma pārstāves. Meitenes visā pasaulē rotājas ar visdažādākajiem no zelta darinātiem auskariem, ķēdītēm un gredzeniem.

Tajā pašā laikā ir dāmas, kurām labāk izvairīties no izstrādājumiem, kas izgatavoti no zelta, jo tie uz tām neiedarbojas vislabākajā veidā. Profesionāli eksperti uzskata, ka šajā kategorijā ietilpst četras zvaigžņu  zīmes.

Vēzis

Sievietēm, kas dzimušas šajā zīmē, ir raksturīga pastiprināta iztēle un tieksme pakļauties apkārtējo cilvēku sliktai ietekmei. Uz sarežģītiem, atbildīgiem lēmumiem Vēzis nav spējīgs. Adekvāti reaģēt uz kritiku viņi arī neprot.

Šie salāti pārspēj visus sagatavošanas ātruma rekordus: sulīgi un ļoti garšīgi

Tāpēc spilgts un provokatīvs zelts viņiem noteikti nav piemērots. Taču titāna rotaslietas šīm sievietēm ir atļauts nēsāt, jo tās var veicināt lieliskas humora izjūtas attīstību. Ja Vēži vēlas atrast savu aicinājumu radošajā jomā, viņiem vajadzētu izvēlēties sudraba rotaslietas.

Jaunavas

Šīs brīnišķīgās zvaigžņu zīmes pārstāvji izceļas ne tikai ar savu pedantismu, bet arī ar veselīgu pašcieņu. Lai uzturētu savu garīgo pašapziņu pienācīgā līmenī, Jaunavām regulāri jādemonstrē savas daudzās prasmes un dotības citiem.

Zelta rotaslietas Jaunavām neder, jo tās viņus pārāk atslābina. Tās pārstāj censties demonstrēt savus nopelnus, un šis fakts savukārt ārkārtīgi negatīvi ietekmē viņu panākumus. Jaunavām piemērotākas ir alvas rotaslietas.

Izrādās, ka speķis ir jāmarinē sīpolu mizās: šādu gardumu vēl nebūsi nogaršojis

Šādi izstrādājumi palīdz šīs zvaigžņu zīmes sievietēm harmoniskāk izkļūt no sarežģītām situācijām un ātrāk atrast kopīgu valodu ar citiem. Arī šādas rotaslietas var palīdzēt normalizēt Jaunavas mīlas sfēru, kas arī ir svarīgi.

Svari

Visvairāk šajā zīmē dzimušajām sievietēm trūkst līdera īpašību. Šāda sieviete nav spējīga uz radikālu rīcību, viņai ir grūti uzņemties pilnu atbildību par visu savu rīcību. Tāpēc izstrādājumi no zelta viņai nebūs noderīgi.

Ir jēga pievērst uzmanību bronzai, kas Svariem sniegs pārliecību par saviem spēkiem un palielinās izturību. Arī šīs zīmes sievietes var droši nēsāt vara izstrādājumus, jo tie piešķir to īpašniecēm spēcīgu pozitīvu enerģiju un izturību pret stresu.

Zivis

Zelta rotaslietas Zivīm neizraisa nekādas pacilātas emocijas. Viss tāpēc, ka Zivis vislabāk jūtas ar masīvām rotaslietām, kas izceļas ar ievērojamu svaru.

Tomēr atļauties šādus izstrādājumus no zelta nevarēs atļauties katra persona. Ja Zivju sievietei nav reālas iespējas kļūt par masīvas un smagas zelta rotas īpašnieci, ir jēga pievērst savu skatienu cinkam.

Senču ticējumi uz 25.augustu: ir daudz lietas ko šajā dienā nevar darīt, tomēr viens noteikums daudzus mulsina

Lasi vēl: 1 ēdamkarote uz spaini ūdens. Rudenī izkaisiet šos miltus uz dobēm – kūtsmēslu vietā

No šī metāla izgatavoti izstrādājumi ļaus Zivīm atbrīvoties no uzkrātās nervu spriedzes un atbrīvoties no pārmērīga temperamenta.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment