Pašdarināts aromatizēts selerijas sāls! Gatavot ir vienkāršāk par vienkāršu

Šodien es jums parādīšu, kā pagatavoju aromātisku selerijas sāli! To ir viegli pagatavot, un rezultāts vienmēr ir lielisks!

SASTĀVDAĻU SARAKSTS:

Selerijas lapas: 100 g
500-600 g sāls

Soli pa solim recepte:

Es sagriež lielu ķekaru jaunu lapu seleriju no dobes- šeit 100g.

Stublājus sausajam dārzeņu buljonam es žāvēju atsevišķi, bet sālim ņemu tikai lapas. Lapas nomazgā, izžāvē un atstāj istabas temperatūrā uz 2-3 stundām – tām vajadzētu kļūt nedaudz vājām.

Turklāt mums būs nepieciešama sāls, ne pārāk rupja, bet ne ekstra. Man ir visparastākā pārtikas sāls, ko izmantoju jebkādam marinēšanai, konservēšanai, tostarp dažādu aromatizētu garšvielu pagatavošanai. Rādu iepakojumu, jo jūs man bieži jautājat, kādu sāli es lietoju. Es izmantoju 500-600 g sāls uz 100 g zaļumu.

Mums būs nepieciešams arī blenderis, virtuves kombains vai smalcinātājs.

Blendera bļodā pa daļām ievietojiet nedaudz kaltētus garšaugus un sāli un pusminūti blenderējiet, līdz lapas ir sasmalcinātas un katrs sāls kristāliņš ir piesātināts ar sulu un garšu.

Ieberiet mitro aromātisko sāli uz cepšanas paplātes, ērtības labad pārklājot to ar cepamo papīru.

Lasi vēl: Tas tiek apēsts uzreiz. Lūk, ko pagatavot ar bietēm. Baudīsiet gardu maltīti katru dienu

Šādi atkārtojiet, līdz visas sastāvdaļas ir izlietotas.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment