4 zvaigžņu zīmes, kurām septembris un oktobris būs grūts un problemātisks periods

Rudens tuvojas pavisam ātri. Un katru no mums gaida kaut kas labs. Tomēr zvaigžņu speciālisti mūs brīdina. 4 zvaigznāju pārstāvjiem jābūt īpaši uzmanīgiem.

Tieši viņiem var sākties īsta neveiksmju sērija, ja viņi neņems vērā astrologu ieteikumus. Iespējams, šī perioda sākums viņiem nebūs pats rožainākais.

Kam jums vajadzētu būt gataviem?

Mēs runājam par sabiedriskiem un komunikabliem Dvīņiem. Tu centies būt labās attiecībās ar citiem. Tev vienmēr ir daudz draugu.

Ja vairāk kontrolēsi emocijas, izvairīsies no lielām problēmām ne tikai darbā, bet arī mājās. Dažkārt tava rīcība izraisa atklātu neizpratni. Tev ir jābūt uzmanīgam ar to, ko saki. Emociju iespaidā pateiktiem vārdiem var būt lielas sekas.

Svarus var piemeklēt arī grūtības. Tev vajadzētu pievērst lielāku uzmanību disciplīnai. Centies būt atbildīgs burtiski par visu. Tikai tad, ja sāksi pildīt solījumus, tava autoritāte sāks nostiprināties. Ja to nedarīsi, neveiksmju josla var ieilgt uz ilgu laiku.

Dzīvespriecīgie Strēlnieki arī riskē ciest no rudens tendencēm. Tevi gaida ļoti grūts periods. Liktenis tev metīs interesantus, bet ļoti sarežģītus izaicinājumus.

Tev nāksies pieņemt sarežģītas izvēles, kas ietekmēs tavu nākotni. Tu vari saskarties ar situāciju, kad tavi lēmumi nebūs pareizi nevienā variantā. Centies vadīties pēc saprāta, nesteidzies.

Lasi vēl: Kā ātri un efektīvi iztīrīt sviedru traipus: lēti līdzekļi, kas palīdzēs jums atbrīvoties no dzeltenajiem pleķiem

Grūtības var gaidīt uz katra soļa arī Ūdensvīrus. Septembris un oktobris tev nesīs lielu satraukumu un pārbaudījumus. Centies pieņemt likteņa izaicinājumu. Nenolaid rokas, ja vēlies sasniegt to, ko vēlies. Neizvairies no saviem tiešajiem pienākumiem. Centies pēc iespējas labot situāciju.

Bijušais partneris atkal parādīsies tavā dzīvē tieši tad, kad jutīsies īpaši vientuļš. Draugi un ģimene šķiet attālināti, aizņemti ar savām lietām, atstājot jūs neaizsargātu.

Un šajos vientuļajos brīžos viņš pēkšņi atkal parādās. Kamēr jūsu mīļie ir aizņemti, jūsu bijušais visu laiku velta jums.

Viņš atsakās atzīt, ka ir tavs bijušais, stingri ticot, ka jūs esat dvīņu dvēseles, uz visiem laikiem savienotas laikā un telpā. Tomēr šis romantiskais priekšstats, ko viņš lolo, ir tikai ilūzija, ko dīvainā veidā pastiprina Visums.

Šķiet, ka no tā nevar tikt vaļā. Pat ja jūs būtu precējies ar piecdesmit bērniem, viņš joprojām nesaņemtu signālus. Jūs, iespējams, dzirdēsit no viņa vēlreiz, lai gan esat skaidri norādījis, ka neesat ieinteresēts.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment