Pat veca vanna kļūs sniega balta: lai atbrīvotos no dzeltējuma un rūsas, palīdzēs pavisam lēti līdzekļi

Kā balināt vannu: rūsu, kaļķakmens un dzeltenus traipus var notīrīt ar improvizētiem līdzekļiem.

Laika gaitā vanna zaudē savu sākotnējo balto krāsu un pārklājas ar dzelteniem traipiem, kaļķakmeni, netīrumiem un rūsu. Pat visdārgākie līdzekļi dažkārt nespēj tikt galā ar šo problēmu. Tomēr gudras saimnieces jau sen ir izgudrojušas veidu, kā ātri balināt vannu un atgriezt tai sākotnējo krāsu.

Mēs jums pastāstīsim, kā ātri balināt vannu ar ikkatrā mājā pieejamiem līdzekļiem.

Pirms gan pastāstīt, kā veiksmīgi tikt galā ar šo problēmu, svarīgi ir saprast, kāpēc vannas vispār sāk dzeltēt. Tas var notikt vairāku iemeslu dēļ:

Ūdens kvalitāte: Ja ūdenī ir augsts dzelzs, minerālu vai hloru saturs, tie var atstāt nogulsnes uz vannas virsmas, kas ar laiku var izraisīt dzeltenīgu krāsu. Cietais ūdens bieži satur daudz minerālu, kas veicina šādas krāsas izmaiņas.

Kaimiņiene no Turcijas dalījās ar recepti; Ikviens meklē šādus salātus, ko likt uz galda: ļoti garšīgi

Ziepju un mazgāšanas līdzekļu atlikumi: Regulāra ziepju, šampūnu un citu mazgāšanas līdzekļu lietošana var atstāt plēvi uz vannas virsmas. Šī plēve var uzkrāt netīrumus un izraisīt dzeltenīgus traipus.

Nepareiza tīrīšana: Ja vanna netiek regulāri tīrīta, netīrumi, ūdens nogulsnes un citas vielas var uzkrāties, veidojot dzeltenus traipus.

Materiālu novecošana: Daži vannas materiāli, piemēram, plastmasa vai akrils, var mainīt krāsu un dzeltēt laika gaitā, īpaši, ja tie ir pakļauti saules gaismai vai ķīmisko vielu iedarbībai.

Rūsējoši cauruļvadi: Ja jūsu mājā ir veci cauruļvadi, kas rūsē, rūsas daļiņas var nokļūt ūdenī un izraisīt vannas dzeltēšanu.

Tagad ķeramies klāt receptei!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment