Aunam papildus darbs, bet Svariem – lieli panākumi; Globas dienas prognoze 26. augustam visām zīmēm

Pirmdien, 2024. gada 26. augustā, daudzas zvaigžņu zīmes var sagaidīt ievērojamus pārsteigumus. 

Šī diena būs veltīta komunikācijai un sapratnei, un cilvēki būs gatavi rast kompromisus un vienoties.

Tas ir arī piemērots laiks iepirkšanās un svarīgu pirkumu veikšanai. Šo prognozi paziņoja slavenais eksperts Pāvels Globa, kurš ieteica izmantot visas interesantās iespējas, ko sniegs šis laiks. Dzentlmenis.lv žurnālisti noskaidroja, ko tieši zvaigžņu eksperts “solīja” katrai zvaigžņu zīmei.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auns šajā dienā vēlēsies uzņemties papildu darbu, un pat daudz darba. Tomēr to nevajadzētu darīt, jo šāda slodze ne tikai nedos gaidītos rezultātus, bet arī negatīvi ietekmēs tavu pašsajūtu. Pie vismazākajām sliktas pašsajūtas pazīmēm labāk konsultējieties ar speciālistiem.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Vēršiem šī diena būs pilna romantikas un patīkamu pārsteigumu. Dodies uz romantiskām vakariņām sveču gaismā kopā ar savu otro pusīti, dodies uz teātri vai kino, vai vienkārši pastaigājies pa nakts pilsētu.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņi šo dienu atcerēsies ar ilgi gaidītu un saldu uzvaru. Tā būs īsta likteņa dāvana, ko esi pamatoti pelnījis, neatkarīgi no tā, vai tā būs kāda lieta vai notikums. Jebkurā gadījumā tas uz ilgu laiku uzlabos jūsu garastāvokli.

Lasi arī: Šoferiem jāņem vērā jaunie noteikumi – ja neievērosi, sods var sasniegt pat 2500 eiro

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēžiem šī diena būs laiks, kad izvērtēt un pabeigt svarīgas lietas un projektus. Tev nevajadzētu sākt neko jaunu, jo šis nav labākais laiks, lai sāktu. Koncentrējies uz pašreizējo uzdevumu pabeigšanu un izvairies no pārmērīgas dedzības un iniciatīvas.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvas šo dienu var veltīt iepirkšanās darījumiem. Tev ir pietiekami daudz laika un naudas, lai apmeklētu veikalus un izvēlētos kaut ko savai mājai. Visas iegādātās lietas tev uzticīgi kalpos ilgu laiku.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām vislabāk svarīgām lietām parūpēties dienas pirmajā pusē. Pēc pusdienām darbā var rasties nepatikšanas un vilšanās. Jebkurā gadījumā neņemiet visu pie sirds – tās ir īslaicīgas grūtības.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem šajā dienā gaidāmi patiesi panākumi. Veltiet laiku savai mīļākajai nodarbei, drosmīgi dodieties arī ceļā un tiekieties ar draugiem. Šis ir lielisks laiks ceļošanai un socializācijai.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Šī diena būs nelabvēlīga Skorpioniem. Iespējamas nepatīkamas sarunas, kas var pāraugt konfliktos ar ģimeni un draugiem. Lai nepasliktinātu jau tā sarežģīto situāciju, centies saglabāt mieru un laikus pārtraukt strīdus.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniekiem diena būs veltīta sarunām un lietišķām tikšanās reizēm. Esi gatavs nopietnai sarunai ar priekšniecību. Iespējams, pēc šīs sarunas tava dzīve krasi mainīsies, un kādā virzienā – atkarīgs tikai no tevis.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzim eksperts iesaka šo dienu veltīt ģimenei un draugiem. Tas palīdzēs tev pozitīvi noskaņoties. Centies šo dienu pavadīt bez negatīvisma un aizvainojuma pret citiem.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīriem šajā dienā vajadzētu atturēties no solījumu došanas, jo var rasties apstākļi, kas neļaus tos izpildīt. Tomēr pēcpusdienā tevi apmeklēs pārsteidzoša iedvesma.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm visas darbības šajā dienā būs pareizas un veiksmīgas. No likteņa tu iegūsi jaunas iespējas, kuras tev vajadzētu izmantot pēc iespējas pilnvērtīgāk. Vakaru labāk veltīt mācībām un grāmatu lasīšanai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment