Zaļos zirnīšus pērku bieži un daudz: saku, kādu “gardumu” gatavoju vakariņām (dalos ar recepti)

Es bieži un daudz pērku zaļos zirnīšus, es stāstu, kādu “gardumu” gatavoju vakariņām.

Konservētie zaļie zirnīši ir veselīgi, jo tie saglabā lielu daļu savu uzturvielu pat pēc konservēšanas procesa. Tie ir labs augu izcelsmes olbaltumvielu avots, kas palīdz uzturēt muskuļu veselību un veicina sāta sajūtu.

Zaļie zirnīši satur arī daudz šķiedrvielu, kas veicina labu gremošanu un palīdz uzturēt veselīgu holesterīna līmeni.

Turklāt tie ir bagāti ar vitamīniem, piemēram, C vitamīnu, kas stiprina imunitāti, un K vitamīnu, kas ir svarīgs kaulu veselībai. Konservēšanas procesā zaļie zirnīši tiek pasterizēti, tādējādi saglabājot to uzturvērtību ilgu laiku, un tie ir ērti lietojami dažādos ēdienos, tādēļ tie ir viegli pieejams un veselīgs papildinājums ikdienas maltītēm.

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

Kad dēls atveda jauno draudzeni uz mājām Rīgu, bet pēc šīs reizes tas vairs nekad neatkārtosies

Pagatavošanas metode:

1. Svaigus burkānus sarīvējiet uz korejiešu burkānu rīves.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment