Vien līdz 31.oktobrim ir iespēja saņemt šo produktu pilnīgi bezmaksas, ja dzīvo šajā Latvijas pilsētā! Noskaidrosim sīkāk

Vien līdz 31.oktobrim ir iespēja saņemt šo produktu pilnīgi bezmaksas, ja dzīvo šajā Latvijas pilsētā! Tomēr tiek atgādināts, ka šāda iespēja pastāv tikai līdz 31.oktobrim. 

No sākuma gan gribam atgādināt, ka tuvojas 1.septembris uz daudzās Latvijas pašvaldībās ir pieejams bērnu pabalsts. Konkrēti pabalsts daudzbērnu ģimenēm mācību piederumu iegādei.

Piemēram, Valmieras novada daudzbērnu ģimenes var saņemt atbalstu mācību piederumu iegādei 40 eiro apmērā par katru bērnu, kurš apgūst obligāto pamatizglītību no 1. līdz 9. klasei. Atbalstu var saņemt vienu reizi kalendārajā gadā.

Lai pretendētu uz pabalstu, bērnam un vienam no vecākiem ir jābūt deklarētiem Valmieras novadā.

Iesniedzot pieteikumu klātienē, nepieciešams uzrādīt personu apliecinošu dokumentu un Latvijas Goda ģimenes apliecību “3+ Ģimenes karte” vai “Goda ģimene”. Ja pieteikums tiek iesniegts elektroniski vai pa pastu, jāiekļauj apliecības kopija, kurā redzams apliecības numurs un bērnu vārdi un uzvārdi, kas iekļauti daudzbērnu ģimenē.

Tālāk gan parunāsim par rakstā minēto bezmaksas preci, kuru var iegādāties, ja dzīvo šajā Latvijas pilsētā. 

Līdz 31. oktobrim sociālās programmas ietvaros studenti un pedagogi, tostarp pirmsskolas skolotāji un augstskolu pasniedzēji, var saņemt brilles 60 eiro vērtībā bez maksas. “OptiO” piedāvājumā ietilpst briļļu ietvars, kura vērtība ir 30 eiro, un divas briļļu lēcas “Orma 15 UC” par 30 eiro, kā arī meistara darbs.

Biežs redzes problēmu cēlonis ir pārmērīga acu slodze, strādājot tuvumā, piemēram, lasot, rakstot vai skatoties datora vai telefona ekrānā.

Ja acis nepietiekami atpūšas, skatoties tālumā, ar laiku var rasties diskomforts un redzes pasliktināšanās. Lai novērstu šīs problēmas, “OptiO” iesaka veikt profilaktisku redzes pārbaudi reizi gadā, lai savlaicīgi atklātu izmaiņas.

Pārbaudes laikā optometrists novērtēs redzi un piedāvās risinājumus, lai nodrošinātu skaidru redzi un samazinātu redzes problēmu progresēšanas risku. Mēs aicinām visus studentus un pedagogus apmeklēt kādu no mūsu “OptiO” veikaliem, lai kopīgi rūpētos par redzes labsajūtu.

Lai saņemtu bezmaksas brilles, “OptiO” veikalos nepieciešams uzrādīt šādus dokumentus:

Studentiem: izziņu no augstākās izglītības iestādes (ne vecāku par vienu mēnesi), derīgu studenta apliecību vai starptautisko studentu karti ISIC.

Lasi vēl: Likteņa pirksts norādīja uz viņiem: No 30. augusta šie cilvēki saņems naudu un laimi – viņiem būs laiks paķert Veiksmi aiz astes

Pedagogiem: pasniedzēja apliecību vai izziņu no darba vietas (ne vecāku par vienu mēnesi).

Personu apliecinošu dokumentu.

Oftalmologa vai optometrista izrakstītu briļļu recepti, kas nav vecāka par trim mēnešiem (redzes pārbaudi iespējams veikt arī “OptiO” veikalos, iepriekš piesakoties).

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment