Es vienkārši dievinu šo maltās gaļas un kartupeļu ēdienu un cenšos to gatavot pēc iespējas biežāk!
Gaļas sulīgums un bagātīgā umami garša apvienojas ar kartupeļu neitrālo un maigāko garšu. Kartupeļi darbojas kā ideāls pavadonis gaļai, jo tie uzsūc garšas un papildina gaļas intensitāti, radot harmonisku garšas pieredzi.
Kartupeļi lieliski uzsūc mērces, gaļas sulas un garšvielas, kas uzlabo to garšu. Gaļas sulas un mērces bieži satur taukus un garšvielas, kas rada bagātīgu un apmierinošu garšu.
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
Gatavošana:
Ņem pilnīgi jebkuru malto gaļu un tai pievieno sasmalcinātu sīpolu. Pievienojiet sāli, piparus pēc garšas un rūpīgi samaisiet malto gaļu.
2. Kartupeļiem, kas rīvēti uz rupjas rīves, pievieno 2 tējkarotes skāba krējuma vai 2 tējkarotes citrona sulas, lai kartupeļi neaptumšotos. Pievieno sāli, samaisa un atstāj uz 5 minūtēm. Tad izspiež sulu.
3. Burkānus sarīvē uz rupjas rīves un pievieno kartupeļiem. Pievieno vienu vistas olu, sāli, maltus melnos piparus un kurkumu pēc garšas. Rūpīgi samaisa.
4. Sieru sagriež kubiņos.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Miljardieris pārģērbjas par apkopēju savā jaunajā iestādē, lai pārbaudītu personālu – kā viss beidzās
- Ko nevajadzētu darīt 16. decembrī, pretējā gadījumā laime un labklājība var pamest jūsu mājas: tautas zīmes Vēja dienai
- Mana Daugavpils kaimiņiene nolēma atjaunot fiksētā tālruņa pieslēgumu – prasīju kāds iemesls tam un viņa atbildēja
- Kad gribas kaut ko vieglu, bet īpaši gardu, ņemu vistas fileju un jau pēc 10 minūtēm ceļu galdā svinīgu Jaungada uzkodu, kas garšo visiem
- 2025./ 2026. gada ziemas modes “antitrendi”: novecojošas “kombinācijas”, par kurām šajā sezonā varat aizmirst
- Veterinārārsti brīdina: populārajā raidījumā “Ķepa uz sirds” izskanējusi informācija, kas nav patiesa











