Septembris un oktobris būs traki mēneši: sinoptiķi stāsta, kam gatavoties

Meteorologi ir pastāstījuši par to, kam laikapstākļu ziņā jāgatavojas septembrī un oktobrī. Pēc meteorologu domām, abi pirmie rudens mēneši no klimatiskā viedokļa būs traki. Un anomālijas izpaudīsies visos reģionos.

Saskaņā ar Gismeteo speciālistu prognozēm šogad rudenim vajadzētu pārņemt anomāliju stafeti no vasaras, kā arī iepriekšējām sezonām.

Šovasar Austrumeiropā bija gan neticama karstuma viļņi, gan spēcīgi aukstuma periodi, gan arī rekordlielas lietusgāzes un plūdi. Arī rudens cilvēkiem gatavo dažādus pārsteigumus.

Tāpēc, pirmkārt, meteorologi brīdināja Ziemeļeiropas iedzīvotājus. Rudens sākumā ledus gaisa vilnis no ziemeļiem pārņems gandrīz visu reģionu.

Šo 5 zvaigžņu zīmju pārstāvji septembrī pieņems pašu labāko lēmumu savā dzīvē. Raugi, vai esi veiksminieku vidū!

Lasi vēl: Ebrejiem ir savas īpašās zodiaka zīmes! Kas šajā zodiaka zīmē esi tu?

Temperatūra būs zemāka par normu visā teritorijā. Un, ja Skandināvijā septembris parasti ir silts mēnesis, tad šogad gaidāma ne augstāka temperatūra par plus 18, un naktīs vietām būs sals.

Tajā pašā laikā Austrumeiropas reģionu septembrī un oktobrī pārņems vēl nebijis siltums, arī Eiropas ziemeļrietumu daļā vismaz līdz novembrim temperatūra pārsniegs klimatisko normu. Intensīvas lietusgāzes nav gaidāmas. Kopumā reģionā būs sauss un rudens sākumam ļoti  silts.

Attiecībā uz Eiropas dienvidiem prognozes šoreiz ir labvēlīgākas. Meteorologi norāda, ka temperatūra būs par diviem grādiem virs normas vai pat vairāk. Pat oktobrī termometru stabiņi sasniegs 25 grādus. Turklāt būs neparasti daudz skaidru dienu.

Šādi kotletes neviens negatavo: Manas vecmāmiņas mūžsenā recepte, ko izmantoju katros svētkos

Bet ko sagaidīsim Latvijā?

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment