Napoleons no lavaša! Piesūcināts, mīksts. Viesi šokā cik tas garšīgi un ātri

Jūs neticēsiet, bet no lavaša var pagatavot īstu Napoleona kūku. Mani viesi apstiprinās, ka tas izrādās patiešām garšīgs. Visiem patika šī recepte.

 

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

Ķeramies klāt receptei!

 

Pagatavošana

Lai sāktu, bļodā sadaliet 3 olas, pievienojiet 1 glāzi cukura (250 g) un 1 p (10 g) vaniļas cukura. Sajauc produktus ar putojamo slotiņu.

Pēc tam pievienojiet 3 ēdamkarotes kukurūzas cietes (var būt kartupeļu vai miltu). Maisa, līdz pazūd kunkuļi.

Olu maisījumā ielej 500 ml silta vai karsta piena. Samaisiet, lai olas nesarecētu.

Iegūto olu-piena maisījumu pa daļām ielej karstā pienā (vēl 500 ml, kopā nepieciešams 1 litrs). Nepārtraukti samaisiet sastāvdaļas un uzvāriet krēmu.

Uz lēnas uguns, nepārtraukti maisot, uzvāra krēmu. Krēms ir gatavs, kad tas sabiezē un uz virsmas parādās burbuļi.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment