Jūs neticēsiet, bet no lavaša var pagatavot īstu Napoleona kūku. Mani viesi apstiprinās, ka tas izrādās patiešām garšīgs. Visiem patika šī recepte.
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
Ķeramies klāt receptei!
Pagatavošana
Lai sāktu, bļodā sadaliet 3 olas, pievienojiet 1 glāzi cukura (250 g) un 1 p (10 g) vaniļas cukura. Sajauc produktus ar putojamo slotiņu.
Pēc tam pievienojiet 3 ēdamkarotes kukurūzas cietes (var būt kartupeļu vai miltu). Maisa, līdz pazūd kunkuļi.
Olu maisījumā ielej 500 ml silta vai karsta piena. Samaisiet, lai olas nesarecētu.
Iegūto olu-piena maisījumu pa daļām ielej karstā pienā (vēl 500 ml, kopā nepieciešams 1 litrs). Nepārtraukti samaisiet sastāvdaļas un uzvāriet krēmu.
Uz lēnas uguns, nepārtraukti maisot, uzvāra krēmu. Krēms ir gatavs, kad tas sabiezē un uz virsmas parādās burbuļi.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Veļu laikā, kad beidzas 10. novembrī, nedrīkst darīt šādas lietas, citādi sāksies neveiksmes
- Kāpēc kaķis metas pie kājām un kož – un kā nekādā gadījumā nevajadzētu reaģēt
- Kad eju ciemos, 5 minūtēs varu pateikt, vai saimniece ir laba vai nē – skatos tikai uz trim lietām
- Nedēļas nogale mums sagādās grūtības: sinoptiķi paziņoja, kas sagaidāms 25. un 26. oktobrī
- Kas patiesībā dara cilvēkus laimīgus pensijā: 5 galvenie faktori un finanses nav viens no tiem
- Vācu sievietes nav kautrīgas, kamēr latvietes sarkst šo darot: ”Pat vienatnē latvietes to nedarītu”











