Atveras jauns periods: Tamāras Globas padomi visām zvaigžņu zīmēm 2024. gada septembrim

Eksperte Tamāra Globa jaunajā prognozē ir aprēķinājusi, ka septembris ir periods, kas paver jaunas iespējas daudzām zvaigžņu zīmēm. 

 

Auns

Sarežģījumi radīsies gan ar partneriem, gan pretiniekiem, kas saistīti ar jūsu personīgo dzīvi. Arī ģimenē varētu rasties strīdīgi jautājumi. Tāpēc, ja vēlies saglabāt attiecības, centies tās neaizvest līdz skandalozam līmenim.

Septembrī ir labas izredzes ceļiem, jaunu projektu iespējām un vecu plānu realizācijai. Atgriezīsies draugi no pagātnes, atgriezīsies iespējas, tev nāksies iesaistīties jaunos projektos un paralēli mācībām strādāt, lai virzītos uz priekšu. Sākot ar septembra otro nedēļu, tu izvērtēsi savu plānu un lietišķo jautājumu racionalitāti.

Pienāks nepieciešamība ietaupīt naudu: jūs plānojat, pamatojoties uz racionālu sākumu. Ģimenes attiecības un partneri palīdzēs dažādos veidos: jautājumos, kas saistīti ar ceļiem, darbu, izglītību. Daudz jaunu sakaru un kontaktu, taču daži no tiem izrādīsies lieki.

Mēneša otrajā pusē pievērs uzmanību veselībai. Šis ir periods, kas prasīs pievērst uzmanību miegam un atpūtai, tāpēc centies nebūt īpaši pārslogots. Taču paralēli tev vajadzētu vairāk laika veltīt arī mājoklim: tas attiecas uz būvniecību, vecāku un bērnu lietām.

 

Vērsis

Septembris ir periods, kas paver jaunas iespējas. Pirmkārt, tās ir saistītas ar radinieku lietām. Ceļi var būt interesanti, daudz īsu komandējumu, taču komandējumos esi uzmanīgs, jo septembra vidū var rasties sarežģījumi ceļojumos – tie var skart gan atpūtas jautājumus, gan ar bērniem saistītas lietas.

Darbs sagādās raizes, grūtības būs gan radošajos procesos, gan attiecībās ar sievietēm. Sākot ar septembra otro nedēļu, sāksies periods, kas prasīs pievērst uzmanību intelektuāliem plāniem.

Daudz darba, daudz hobiju, daudz paziņu. Būs grūtības ar veciem draugiem: septembra vidū attiecības mainīsies ne uz labo pusi. Pilnīgi iespējams, ka daļa plānu tiks pārkārtota, un tu sāksi jaunus projektus: saistītus ar izglītību; ar kustību, kas aizrauj tavus tuviniekus; ar jaunu biznesa sfēru.

Mēneša beigās tavas galvenās intereses būs saistītas ar darba jautājumiem, kā arī personīgajām attiecībām. Rūpējies par savu ģimeni, rūpējies par saviem partneriem.

 

Dvīņi

Mēnesis paver iespējas saistībā ar mājokļu būvniecību. Īpaša aprūpe bērniem – septembra sākumā. Septembra pirmajā dekādē – ceļi, tikšanās, interesanti ceļojumi, uzņēmumi, kas tev nesīs popularitāti. Var gadīties hobiji, bet var gadīties arī vilinājumi, kas iezīmēs pārmaiņas personīgajās lietās.

Šis ir laiks, kas saistīts ar mīlestību, radošiem procesiem un personīgajiem panākumiem. Grūtības karjerā tu pārvarēsi. Mēneša beigās veiksme spīdēs komandējumos, intelektuālajos centienos, publiskajā uzstāšanās un studijās.

 

Vēzis

Sākas svarīgs periods – tas liks jums aktivizēties. Priekšplānā: darbs, veselība, personīgās intereses – satrauc ne tikai tevi, bet arī apkārtējos.

Notikumi un cilvēki tevi mudinās rīkoties. Septembra periods pievērsīs uzmanību finanšu jautājumiem. Mēneša sākumā iespējami labi ienākumi, bet nākamajā periodā panākumi, kas saistīti ar izglītību, finansēm un personīgajām attiecībām, gūs mainīgu veiksmi. Liela nozīme būs tuviem cilvēkiem.

Viņi var jūs atbalstīt, bet dažkārt viņiem nebūs pietiekami daudz uzmanības, lai nodarbotos ar jūsu lietām. Un mēneša trešajā dekādē pienāks personīgo attiecību, mīlestības un radošo panākumu laiks.

Mēneša beigās tava mērķis būs nopelnīt nepieciešamo naudu un ieguldīt to celtniecībā un nekustamajā īpašumā – veiksmīgi. Tevi gaida veiksme visās ar tavu dzīvi saistītajās aktivitātēs, ko tu uzņemies.

 

Lauva

Kopā ar draugiem jūs iesaistāties jaunos projektos. Šis ir periods, kas dod iespēju gūt veiksmi tuvākajā apkārtnē. Kopā ar radiniekiem, ģimeni un cilvēkiem, kuri tevi mīl, tu nodarbojies ar jaunām aktivitātēm: radošumu, sabiedrisko dzīvi, interesantām tikšanās reizēm.

Tavā dzīvē ienāks svarīgas lietas, kas ļaus tev spīdēt intelektuāli. Tās nesīs arī finansiālus panākumus. Taču līdz trešajai dekādei esi piesardzīgs: iespējamas vilšanās, kas skars un materiālos zaudējumus.

Tāpēc nekādā gadījumā neieguldi naudu apšaubāmos projektos un neuzticies potenciālajiem krāpniekiem.

Jaunava

Septembris ir laiks, kad aktivizējat savus plānus. Jūsu aizņemtības un aktivitātes dēļ ģimenē var rasties nesaskaņas ar tuviem cilvēkiem.

Septembra vidū, kā arī trešās dekādes sākumā viņi tevi uztrauks un prasīs tavu uzmanību. Trešajā dekādē tu tiksi galā ar grūtībām un rūpēsies par lietām, kas saistītas ar finanšu jautājumiem un jauniem projektiem.

Šis ir laiks, kas tev nesīs finansiālus panākumus, labs laiks iepirkšanās darījumiem. Septembra laikā Jaunavai nāk iespēja veikt lielus pirkumus, un ne tikai sev, bet arī tiem, kurus viņa mīl.

Lasi vēl: Tikai daži cilvēki zina, kā viegli un ātri mazgāt virtuves dvieļus bez ķīmiskām vielām, pārējie atkārto savas kļūdas atkal un atkal

Un septembra sākumā labāk atbrīvoties no lietām, kas tev ir apnikušas un vairs nesagādā prieku: jo tās var radīt tev sliktas atmiņas.

 

Svari

Būs daudz notikumu, kas saistīti ar jūsu darbu. Darbā gaidāmas pārmaiņas, mainīsies kolektīvs, attiecības ar kolēģiem.

Būs strīdi, tenkas, intrigas aiz muguras. Pastiprinātu uzmanību prasīs tavi izvirzītie mērķi. Tikai mēneša beigās tu spēsi atrisināt dažus tev svarīgus jautājumus. Parādīsies cilvēki no pagātnes un izteiks pret tevi pretenzijas. Draugi nāks palīgā, atbalstīs tevi, palīdzēs tev visā.

Arī visa mēneša garumā tu saņemsi palīdzību no tālienes un no cilvēkiem, kuri tevi ciena, mīl. Mēneša beigas ir labs laiks intelektuāliem projektiem. Taču septembra beigās esi ļoti uzmanīgs, par ko un kā runā, jo katrs vārds tev var dārgi maksāt. Paralēli ir periods, kas sniegs iespējas ceļot.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment