“Meita tagad mani ienīst” – sieviete izvēlējusies meitai vārdu, iedvesmojoties no kāda mājsaimniecības priekšmeta

Mazuļa vārda izvēle bieži vien ir izaicinošs uzdevums. Neviens vārds nebūs pa prātam visiem – daži to varēs novērtēt, kamēr citiem tas var šķist savāds.

Sieviete, kura nosaukusi savu meitu pēc sadzīves priekšmeta, atklāja vārda izcelsmes stāstu pēc 25 gadiem, taču meitai tas nepatika, vēsta “Tyla“.

 

Sieviete atzina, ka, daloties ar stāstu par to, kā viņa izvēlējās vārdu savai pieaugušajai meitai, viņa sapratusi, ka tas bija kļūdains solis.

 

“Es domāju, ka esmu izdarījusi sliktu izvēli, jo tikko atklāju savai 25 gadus vecajai meitai, kā mēs izdomājām viņas vārdu, un tagad viņa mani ienīst,” paskaidroja māte.

 

Viņa izskaidroja, ka meitas vārds radās, kad viņa skatījās griestos: “Kad man bija 22 gadi, mēs ar viņas tēti gulējām gultā pēc tam, kad uzzinājām, ka būs meita.” Viņi apsvēra daudzus vārdus, bet tad viņa, iedvesmojoties no lampas, jokojot teica: “Kā būtu ar Shade [angļu valodā – ēna]?” Vīram šis vārds uzreiz iepatikās.

Ēnas ietekmē no lampas sieviete izvēlējās savas meitas vārdu – Shaide (pārveidotu variantu). “Tagad viņa zina stāstu, kas slēpjas aiz viņas vārda, jo mēs to nekad neplānojām viņai atklāt. Vai tas bija mans kļūdains lēmums?” jautāja sieviete.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment