Visbīstamākais ļaunums un tumšās puses, kas atrodas katrā no mums: atrodiet sevi šajā sarakstā un pārliecinieties – tas viss sakrīt!

Foto – Pixabay

Pasaulē ir daudz un dažādu Zvaigžņu prognožu, taču lielākoties tie ir par pozitīvām un labām lietām, tāpēc šoreiz laiks kaut kam pavisam jaunam – ļaunums, kas mīt katrā no 12 Zvaigžņu zīmēm. Izlasiet un sapratīsiet – viss sakrīt!

Kas tu esi saskaņā ar savu “tradicionālo” Zvaigžņu zīmi – atrod sevi šajā sarakstā un uzzini, kādas ir tavas vistumšākās puses, ko, iespējams, tu pats sev gribi noliegt, tomēr… no savas būtības neaizbēgsi – šajā sarakstā ir minēts vissliktākās lietas, kādas tev piemīt. Un dažas no tām ir patiešām baisas…

Auns (21. marts – 19. aprīlis) – Meža gars

Degošs un brīvdomīgs, kā meža gars. Viņš ir kaislības, enerģijas un neatkarības iemiesojums. Viņš mīl brīvību un necieš ierobežojumus. Viņa sirds deg ar uguni, un acis mirdz ar nevaldāmu spēku. Viņa spēks slēpjas impulsivitātē un apņēmībā.

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs) – vampīrs

Stabils un spēcīgs kā mežonīgs dzīvnieks. Tas iemieso dabas spēku un izturību, lojalitāti un uzticību. Viņa dusmas var būt bezgalīgas. Viņa spēks slēpjas mīlestībā pret savu vietu uz Zemes un gatavībā aizstāvēt savu – par katru cenu!

Dvīņi (21. maijs – 20. jūnijs) – Neredzamais cilvēks

Viltīgs un manipulatīvs, kā ēna, atdarinot citus. Viegli pielāgojas jebkurai situācijai un vienmēr atrod izeju. Viņa spēks ir daudzveidībā un pielāgošanās spējā, taču tam ir sava cena…

Foto – Pixabay

Vēzis (21. jūnijs – 22. jūlijs) – Jūras ragana

Emocionāls un noslēpumains kā okeāna dzīles. Piemīt spēcīga intuīcija un spēj manipulēt ar citu emocijām. Viņas spēks ir empātijā un maģijā, ko viņa izmanto pret ikvienu, kurš stājas viņai ceļā. Okeāna dzīles var būt nāvējošas!

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts) – Tumsas valdnieks

Lepns un valdonīgs, kā īsts tumsas valdnieks. Tiecas pēc greznības un baudas, pārāk nedomājot par rītdienu un citiem. Viņa spēks slēpjas harizmā un valdzinājumā.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris) – Ēna

Piesardzīgs un pārgalvīgs, kā ēna, kas slīd pa zemi. Vienmēr kontrolē un plāno uz priekšu, viņš necieš nekārtības un nepilnības. Viņa spēks slēpjas gudrībā un spējā saskatīt no citu acīm apslēpto un arī to, ko citi labprāt noklusētu.

Foto – Pixabay

Svari (23. septembris – 22. oktobris) – Mājas gars

Mierīgs un miermīlīgs, līdzīgs mājas kamīnam. Tas ir patiess harmonijas un līdzsvara iemiesojums. Viņš tiecas pēc kārtības un mājīguma, bet vienlaikus var būt izvēlīgs attiecībā uz detaļām. Viņa spēks slēpjas kārtībā un taisnīgumā.

Lasi vēl: Šie ir visbīstamākie cilvēki pēc dzimšanas datuma; izrādās, ka šie cilvēki ir vairāk tendēti uz konfliktiem

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris) – Ļaunais gars

Greizsirdīgs un atriebīgs, kā gars, kas mūžīgi glabā aizvainojumu. Viņam piemīt varens spēks, un viņš nepazīst ne žēlastību, ne žēlsirdību. Viņa spēks slēpjas gribasspēkā un neparedzamībā.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris) – Dēmons

Brīvdomīgs un dumpiniecisks, kā gars, kas tiecas pēc haosa. Vienmēr meklē jaunu pieredzi un neatzīst autoritātes. Viņa spēks ir viņa entuziasmā un avantūrismā.

Foto – Pixabay

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris) – Goblins

Darbīgs un disciplinēts, kā būtne, kas vairāk par visu mīl zeltu. Viņam piemīt stipra griba un savus mērķus sasniedz ar jebkādiem līdzekļiem. Viņa spēks ir neatlaidībā un pragmatismā.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris) – Spoks

Diskrēts un neatkarīgs, kā gars, kas klīst starp pasaulēm. Viņam ir unikāls skatījums uz pasauli un viņš nebaidās būt atšķirīgs. Viņa spēks slēpjas intelektā un radošumā.

Zivis (19. februāris – 20. marts) – Nāra

Sapņains un noslēpumains kā okeāna dzīles. Tas ir īsts intuīcijas un emociju iemiesojums. Viņa dzīvo harmonijā ar dabu, un viņai piemīt dāvana nomierināt un dziedināt ar savu klātbūtni. Viņas spēks slēpjas ieskatā un empātijā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment