Laime atvērs savas rokas: Tamāra Globa nosauca zvaigžņu zīmes, kas piepildīs ilgi lolotus sapņus – viss notiks jau septembrī

Slavenā Tamāra Globa dalījās ar savu prognozi septembrim. Mēnesis solās būt ļoti veiksmīgs. Tas pavērs izredzes un iespējas daudzām zīmēm. Viņi varēs piepildīt senus sapņus. Īpaši veiksies 3 laimīgajiem.

Zivis

Zivis jau septembra pirmajā nedēļā piedzīvos svarīgus notikumus, kas pavērs jaunus apvāršņus un iespējas. Šajā periodā šīs zīmes pārstāvjiem būs izredzes uzcelt savu māju. Zivis spēs īstenot plānus, kas ietekmēs viņu ģimenes un personiskās attiecības. Pienāks labvēlīgs laiks komunikācijas veidošanai un ģimenes dzīvē uzkrāto jautājumu risināšanai.

Svari

Svari piedzīvos interesantus notikumus, kas būs saistīti ar viņu darbu. Jūs varat sagaidīt izmaiņas pakalpojumā. Līdz mēneša beigām šīs zīmes pārstāvji atrisinās vairākus svarīgus jautājumus. Viņi varēs paļauties uz draugu atbalstu, kuri vēlēsies palīdzēt. Ir iespēja saņemt atbalstu no tālienes. Mēneša beigas Svariem būs īpaši veiksmīgas. Īpašus panākumus viņi piedzīvos intelektuālajos projektos. Viņi varēs parādīt savas analītiskās prasmes un pieeju problēmu risināšanai.

Lasi vēl: Vienīgā reize, kad esmu redzējusi lietas tik baltas, ir pirms to iegādes. Es jums parādīšu vienkāršu triku, kā tās atkal viegli padarīt baltas un gaišas

Šis laiks iedvesmos jaunām idejām, kuras augsti novērtēs kolēģi un sadarbības partneri. Svariem būs arī iespējas ceļot un ceļot, bagāti ar noderīgām paziņām.

Dvīņi

Dvīņi varēs piepildīt savus sapņus par savu māju. Mēneša pirmās desmit dienas būs piepildītas ar tikšanām, interesantiem ceļojumiem un iepazīšanos, kas palīdzēs iegūt popularitāti.

Septembris Dvīņiem būs veiksmīgs laiks personiskajā sfērā. Jūsu sirds būs atvērta jaunām emocijām, un jūsu dvēsele ilgosies pēc pašizpausmes. Šīs zīmes pārstāvji spēs viegli atrast kopīgu valodu ar citiem, kas palīdzēs realizēt radošās idejas. Periods ir labvēlīgs arī mācībām, pašattīstībai un jaunam sākumam.

Lasi vēl: Zelta eņģelis parāda ceļu uz laimi septembrī: nauda un prieks būs milzīgs – 2 zvaigžņu zīmes var gatavoties

Grūtības karjerā pārvarēsi, pateicoties intuīcijai un attapībai, kā arī tuvinieku atbalstam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment