Debesu speciālisti ir atklājuši, kurām zvaigžņu zīmēm nākamajās 10 dienās gaidāma liela veiksme

Saskaņā ar speciālistu prognozēm nākamajās 10 dienās gandrīz visu zīmju pārstāvjiem veiksies vienā vai otrā dzīves sfērā. To izraisa pilnmēness, kas būs uz Ūdensvīra un Zivju zvaigznāju robežas.

Zvaigžņu apļa pārstāvjus gaida intuīcijas saasināšanās, kas palīdzēs panākt visu problēmu risinājumu.

Auns

Aunam veiksies attiecībās ar kolēģiem darbā. Tomēr speciālisti brīdina, ka ap viņiem būs daudz skaudīgu cilvēku. Tāpēc ir rūpīgāk jāizvēlas cilvēki savam sociālajam lokam.

 

Vērsis

Tāpat kā augusta sākumā, arī mēneša beigās un septembra sākumā Vēršiem veiksies finanšu jomā. Speciālisti sola šai zīmei atrast jaunu ienākumu avotu, kā arī iespēju gudri ieguldīt savus ietaupījumus. Tomēr nevajadzētu strādāt līdz spēku izsīkumam.

 

Dvīņi

Dvīņiem veiksies saskarsmē ar tuviniekiem un jauniem draugiem. Iespējams, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem izdosies paplašināt savu domubiedru loku. Taču, pēc speciālistu domām, šis periods būs bīstams attiecībās, tāpēc par saviem plāniem mīļotajam cilvēkam jāziņo pēc iespējas biežāk.

 

Vēzis

Vēzim smaidīs veiksme pašattīstībā. Īpaši panākumi savu projektu virzīšanā gaidāmi septembrī, un līdz augusta beigām eksperti iesaka šai zīmei aktīvi apgūt jaunu informāciju, kas var palīdzēt atklāt arī mentora dāvanu.

Tautas zīmes 5. septembrim: kāpēc vīrieši jābaro ar kartupeļiem, kas sola bagātību, bet kas īsu dzīvi

Lauva

Viena no nedaudzām zīmēm, kurai nākamajās 10 dienās diez vai veiksies īpaši labi. Tas ir tāpēc, ka Lauvas ir ļoti koncentrējušies uz sevi un savu personīgo dzīvi. Kā jau tas bieži gadās, priekšplānā izvirzīsies viņu attiecības ar mīļoto cilvēku, kas var kavēt karjeras izaugsmi.

 

Jaunavas

Jaunavām veiksies darbā. Viņi varēs sasniegt jaunu finansiālo līmeni, kā arī viņiem būs iespēja palielināt savu autoritāti darba vietā. Tomēr vajadzētu būt iecietīgākiem pret sevi un saprast, ka kļūdīties var ikviens.

 

Skorpions

Skorpioniem smaidīs veiksme personīgajā dzīvē. Speciālisti sola, ka šo zīmju pārstāvji augusta beigās spēs apburt ikvienu. Tiek atzīmēts, ka Skorpioni spēs iegūt arī daudz noderīgu paziņu, kas ikdienā sagādās daudz iedvesmas un pārsteigumu.

Vecmāmiņas gudrība: kāpēc nevajadzētu izliet ūdeni pēc kartupeļu vārīšanas?

Strēlnieks

Strēlniekiem veiksies karjerā. Zvaigznes palīdzēs viņiem nodibināt komunikāciju ar priekšniecību un kolēģiem, kā arī sasniegt jaunu finansiālo līmeni. Tajā pašā laikā speciālisti neiesaka sevi ierobežot. Jo vairāk Strēlnieks gribēs – jo vairāk viņš sasniegs.

Mežāzis

Mežāži spēs kvalitatīvi izanalizēt savu līdzšinējo rīcību. Viņi spēs izprast savas kļūdas un laicīgi tās labot. Speciālisti iesaka Mežāžiem iegūt apņēmību un rīkoties drosmīgāk.

Lasi vēl: Sākot no 4. septembra, mums visiem būs problēmas: sinoptiķi ir krasi mainījuši savas prognozes

Ūdensvīrs

Nākamajās 10 dienās Ūdensvīrus gaida liela veiksme gandrīz visā. Eksperti norāda, ka šīs zīmes pārstāvji burtiski saņems atbildes uz visiem saviem jautājumiem, varēs atvadīties no kādas ieilgušas problēmas, kā arī būs noderīgi savai apkārtējai videi. Tomēr ir vērts ieklausīties tuvu cilvēku padomos.

Lasi vēl: Vecmāmiņas gudrība: kāpēc nevajadzētu izliet ūdeni pēc kartupeļu vārīšanas?

Zivis

Zivju intuīcija nākamajās 10 dienās sasniegs savu kulmināciju, un tās jutīs spēcīgu enerģijas un garastāvokļa uzplūdumu. Speciālisti ir pārliecināti, ka Zivis var aizmirst par savām problēmām, jo galvenās nepatikšanas paliks pagātnē.

Septembris klāt, bet tveice neatkāpsies: laika ziņu eksperts Toms Bricis paziņo, cik ilgi vēl visā Latvijā gaidāms karstums

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment