Šī jaunā sieviete aizsedza pusi sejas ar roku, bet, kad viņa to noņēma, apkārtējiem bija grūti valdīt emocijas

Neskatoties uz negadījumā gūtiem stipriem ķermeņa apdegumiem, 20 gadīga grima māksliniece iemācījās sevi mīlēt un līdz nepazīšanai mainīja savu izskatu. Pateicoties meikapam, jaunā dāma izskatās vienkārši apburoši!

Šalomai Nkomai bija tikai 9 gadi, kad ar viņu notika nelaime. Meitene nejauši aizķēra pannu un uzgāza sev virsū verdošu cepamo eļļu, kas radīja smagus sejas, roku un plecu apdegumus. Viņa arī zaudēja lielāko daļu matu. Šā iemesla dēļ nelaimīgā meitene drīz kļuva par izsmiekla objektu.

“Es skatījos uz vienaudžiem un citiem cilvēkiem katru reizi, kad izgāju no mājas.  Es jutos kā ķēms, kuru citi vēro ar šausmām. Un es izturējos rupji pret tiem, kas blenza uz mani. Mani apkārtējo attieksme sāpināja, es nolādēju cilvēkus un nepārtraukti raudāju,” atzina Šaloma.

Tagad 20 gadus vecā skaistule ir izveidojusi savu blogu video koplietošanas vietnē “YouTube”, kurā māca cilvēkiem grima mākslu. Šaloma arī paudusi cerību, ka palīdzēs citiem cilvēkiem pieņemt sevi tādus, kādi viņi ir.

“Jums ir jāmīl sevi neatkarīgi no tā, vai esat ar vai bez grima. Es esmu laimīga, jo mīlu sevi,” viņa norāda vienā no ierakstiem.

Aicinām arī tevi noskatīties video, kurā Šaloma ar grima palīdzību pārveido sevi un atgūst skaistumu. Tu būsi pārsteigts, ko var paveikt ar meikapa palīdzību! Īstas brīnumainās pārvērtības!

VIDEO:

Ja tevi sajūsmināja Šalomas stāsts, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies ar to! Priecāsimies arī par taviem komentāriem!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment