Zvaigžņu speciāliste Tamāra Globa nosauca bīstamākās septembra dienas, kurās nav ieteicams uzsākt neko jaunu

Septembri Tamāra Globa sauc par jauna perioda sākumu. Tas nesīs iespējas visās jomās. Šis mēnesis ir labvēlīgs jaunu attiecību veidošanai. Un arī tam, lai atbrīvotos no visa vecā un nevajadzīgā.

Mēnesis paiet Jaunavas zīmē. Tas nozīmē, ka ir pienācis laiks apkopot rezultātus, novērtēt panākumus un plānot turpmāko dzīvi.

Racionālā Jaunava palīdzēs rūpīgi pārdomāt visus nepieciešamos soļus. Jaunava atradīs racionālu graudu visā un gūs labumu no jebkādiem notikumiem.

Tagad būs viegli pievērst uzmanību vissīkākajām detaļām. Un novest jebkuru lietu līdz pilnībai. Septembrī mūs gaida vairāki nozīmīgi astronomiski notikumi.

Tā ir rudens ekvinokcijas diena 22. septembrī. Tā atklās visu sfēru pārstrukturēšanas periodu. Īpaši izmaiņas var skart finanšu jomu.

Mēness aptumsums 18. septembrī prasīs īpašas rūpes par bērniem un vecāka gadagājuma cilvēkiem. Šajā brīdī jums ir jārūpējas par emocionālo pasauli – gan savu, gan savu tuvinieku.

Būt uzmanīgiem pret savu veselību ir vērts visu septembri, saka zvaigžņu speciāliste. Galu galā šajā mēnesī ir daudz dienu, kas no mums prasa pastiprinātu uzmanību.

Bīstamās dienas septembrī

Tamāra Globa nosauca dienas, kad vajadzētu būt modriem.

Tās ir 6., 7. septembris.

9. septembris – pirmā puse.

10., 11. septembris.

14. septembris – pirmā puse.

16. septembris – pirmā puse.

17., 18., 19. septembris.

20. septembris – pirmā puse.

Lasi vēl: Ļoti būtiska un svarīga ziņa pilnīgi visiem bērnu vecākiem no VID; daudzi šo nezināja

24. septembris.

26. septembris – vakars.

27., 29. septembris.

30. septembris – pirmā puse.

Šajās dienās jābūt īpaši uzmanīgiem attiecībā uz pārvietošanos un ceļiem. Paaugstināta riska dienās labāk izvairīties no fiziskas slodzes un stresa.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment