Ir vienkāršs veids, kā panākt, lai jūsu tualetes pods atkal izskatītos balts, un atbrīvoties no dzeltēšanas un nosēdumu veidošanās

Vai kādam no jums ir apnicis berzt dzeltenus plankumus tualetes podā? Arī es kādreiz piederēju šai cilvēku kategorijai, un tas bija mans vismazāk iecienītais tīrīšanas uzdevums.

Taču tagad es zinu vienu veidu, kas palīdz bez lielas piepūles un ļoti ātri tikt galā ar dzelteno problēmu  tualetes podā.

Īpaši bieži šāda problēma rodas, ja tualetes pods jau ir vecs un dažās vietās tek.

Ar nelieliem plankumiem, pleķiem var tikt galā arī ar parastu mazgāšanas līdzekļu palīdzību. Taču, ja runa ir par nopietniem pleķiem, ir jāzina daži triki.

Mans triks ir izmantot trauku mazgājamās mašīnas tabletes un papīra dvielis. Šī tablete vispirms ir jāsadrupina. Ielieku pulveri bļodā un piepildu ar glāzi ūdens.

Tad jums jāņem salvetes vai spēcīgs papīra dvielis. To nepieciešams salocīt un šos gabalus samitrināt iegūtajā šķīdumā.

Uzklājiet samitrinātu papīru poda iekšpusē. Tad mēs atstājam šos papīrus apmēram 20 minūtes.
Ja traipi veidojušies ilgstoši, tie ir lieli un veci, tad ekspozīcijas laiku var pat palielināt. Ja bļodā ir palikušas šķīduma daļiņas, tas arī jāuzklāj uz poda virsmas.

Lasi vēl: Tagad virtuvē ir gaišāks un mājīgāks. Uzzināju veidu, kā ķīnieši izlietni tīra līdz spīdumam

Pievērsiet uzmanību! Jāstrādā ar cimdiem!

Kad ir pagājušas 30 minūtes, mēs noņemam papīru un ar sūkli sākam iet pāri problemātiskajām vietām, ja nepieciešams var nedaudz paberzt. Jums nav jāpieliek īpašas pūles. Virsma nomazgājas ļoti labi, no plankumiem nepaliek ne pēdas.

Jā, trauku mazgājamās mašīnas tabletes var būt ļoti efektīvs un ekonomisks veids, kā tīrīt tualetes podu. To sastāvdaļas palīdz izšķīdināt netīrumus un novērst baktēriju uzkrāšanos, padarot tualeti tīrāku un svaigāku.

Lasi vēl: Noķers zelta zivtiņu septembra otrajā dekādē : Tamāra Globa runā par nezināmu veiksmi piecām zodiaka zīmēm

Tā ir laba alternatīva tradicionālajiem tualetes tīrīšanas līdzekļiem, turklāt bieži vien arī izdevīgāk, ja jums mājās ir trauku mazgājamā mašīna.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment