Izlietne ir mājsaimnieces seja! Un kopējais iespaids par mājas saimnieci kā dedzīgu un kārtīgu cilvēku ir atkarīgs no viņas tīrības.
Šim apgalvojumam piekrītu tikai daļēji.
Tīrības uzturēšana vannas istabās ir nepieciešama gan no higiēniskā, gan estētiskā viedokļa, taču visiem šiem punktiem nav nekāda sakara ar saimnieces seju!
Tātad, atpakaļ pie izlietnes. Gadās, ka pie rokas nav neviena tīrīšanas līdzekļa, bet drīz ieradīsies ciemiņi vai ieradīsies radinieki, un jums ātri jāsakārto virtuve!
Vai arī jums ir alerģija pret sadzīves ķīmiju, un jums nav vēlēšanās izvēlēties starp tīrību un savu veselību. Šajā gadījumā ir viena interesanta izlietnes tīrīšanas metode, par kuru jūs, visticamāk, vēl neesat dzirdējuši!
Tāpēc pirms izlietnes tīrīšanas tā jānomazgā ar šķidrajām ziepēm vai trauku mazgāšanas līdzekli. Jebkura laba saimniece jums pateiks, ka ar šo notekas virsmas tīrīšanas metodi nepietiks: putas var noņemt tikai tauku un netīrumu virsmas slāni.
Pēc tam, kad esam veikuši izlietnes sākotnējo apstrādi, tā ir rūpīgi jānotīra ar sausu lupatu. Ja jums ir laiks, varat atstāt to dabiski nožūt.
Vai arī varat to noslaucīt ar salveti, dvieli vai drānu.
Paņēmu kokvilnas virtuves dvieli un noslaucīju ar to izlietni.
Lasi vēl: Es vairs nevāru kartupeļus kartupeļu biezenim. Paldies pavāram, kuru pazīstu, kurš man iemācīja gatavot savādāk, daudz garšīgāk un vienkāršāk
Svarīgs punkts: jums ļoti rūpīgi jānoslauka virsma!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…..
Tevi noteikti interesēs
- Vai tiešām vēl viena atvasara: sniegta detalizēta novembra laika prognoze — ko sagaidīt iedzīvotājiem
- Pa vienam zariņam katrā stūrī – jau gadiem nav tarakānu un viss dzīvoklis ir ļoti smaržīgs
- Kāpēc nevajadzētu aicināt vīrieti pie sevis mājās — vērts izlasīt katrai sievietei
- Ja vien mēs jau toreiz būtu zinājuši, kādas lietas savos 60 gados sastrādās mana mamma, no Latvijas aizbraucot peļņā uz Itāliju
- Atraktīvā Gundega Skudriņa parāda, cik ekskluzīvu dāvanu viņa saņēma savā 50. dzimšanas dienā (+ VIDEO)
- Bērnudārza pavāres Sarmas labākā recepte: kā pagatavot ļoti garšīgas ābolu pankūkas