Kā viegli izskatīties 20 gadus jaunākai pēc 50 gadu vecuma (Foto)

Ļaujiet iepazīstināt ar Endžiju Koksu, 51 gadu vecu blogeri, kura dzīvo Sietlā un raksta par ēdieniem.

Viņa nodarbojas ar jogu, raksta blogu par veselīgu un garšīgu ēdienu, mīl suņus un bieži ceļo. Citiem vārdiem sakot, viņai ir viss svarīgākais, lai saglabātu “mūžīgo jaunību” – augstu dzīves kvalitāti.

Briļļu forma, kas padara jaunāku

Protams, arī briļļu rāmja krāsa, ja tā var teikt.

Mēs jau vairākkārt esam minējuši, ka brilles var radīt vizuālu liftinga efektu, ja to forma jums piestāv. Vislabākā izvēle ir kaķa acs formas brilles, kas paceļ visas sejas līnijas – tās liek izskatīties tā, it kā jūs smaidītu ar visu seju, kā to lieliski demonstrē Endžija.

Moderna frizūra

Līdz trīsdesmit gadiem pat ne vislabākā frizūra var būt neredzama uz jaunības skaistuma fona, taču ar laiku tas vairs nedarbojas.

Sievietēm, kuras vēlas saglabāt labu formu, noteikti būtu jāapmeklē stilists un jāizvēlas matu griezums, kas padarīs tieši viņas jaunākas. Tas nebūt nav jāsaskan ar jaunākajām modes tendencēm, jo viss ir atkarīgs no katras individuālajām vajadzībām.

Un, protams, ja jums ir iespēja kļūt par blondīni, nesasmīdinot apkārtējos un saglabājot savu īpašo šarmu, tad dariet to! Zeltainais vai jebkurš cits blondais tonis patiešām piešķirs jauneklīgāku izskatu.

Lai arī man ir jau pāri 40, tikai tagad sapratu, kāda ir pareizā temperatūra veļas mazgāšanai

Manuprāt, vecāka gada gājuma Kaukāza blondīnēm ar tumsnēju sejas ādu un melnām acīm blondie toņi nesniedz jauneklīgu efektu. Taču Endžijas matu tonis ir patiesi veiksmīgs.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment