VUGD aicinājums un atgādinājums visiem iedzīvotājiem attiecībā uz apkures sezonas tuvošanos

 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests  katru gadu aicina iedzīvotājus apsekot mājas skursteņus pirms apkures sezonas sākuma. 

VUGD, kas ir saīsinājums no Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, ir valsts iestāde, kas atrodas Latvijas Republikas Iekšlietu ministrijas pakļautībā. Tā sastāv no centrālā biroja un vairākiem reģionāliem un atsevišķiem nodaļām, kas nodrošina ugunsdrošības un glābšanas pakalpojumus visā Latvijā.

Centrālais birojs aptver dažādas nodaļas, tostarp finanšu plānošanu, personālu, preses un sabiedrisko attiecību, juridisko, plānošanas un koordinācijas, Eiropas lietu un starptautiskās sadarbības, projektu vadības, iepirkumu, drošības, kā arī dokumentu aprites un vadības departamentus.

Papildus teritoriālās struktūrvienības sastāv no Rīgas reģiona pārvaldes, Latgales reģiona brigādes, Kurzemes reģiona brigādes, Zemgales reģiona brigādes un Vidzemes reģiona brigādes.

Rīdziniekiem katru gadu jārēķinās ar jaunu maksājumu

Turklāt VUGD struktūrā ietilpst arī Latvijas Ugunsdzēsības muzejs, kas darbojas Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžas pārraudzībā. Šis muzejs ir svarīga daļa no VUGD un sniedz vērtīgu ieguldījumu ugunsdzēsības vēstures un izglītības saglabāšanā.

 

 Katru gadu VUGD pārstāvji sniedza svarīgu un būtisku informāciju visiem iedzīvotājiem. 

Pievienojiet ūdenim šo populāro garšvielu, un jūsu mājokļa grīda spīdēs tīra vairākas dienas

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) uzsver, cik svarīgi ir pirms apkures sezonas sākuma iztīrīt skursteņus no sodrējiem.

Lasi vēl: Uzlaužot slēdzeni pamestai mājai kādā Latvijas ciemā, ļaudis atklāja ļoti baisu skatu

Mūsu portāls publicē šo informāciju, lai atgādinātu iedzīvotājiem kā rūpēties par savu un savas mājas drošību!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment