Noslēpums, kā saglabāt jaunību: sieviete, kura 70 gados izskatās kā 35, atklāj savu metodi

Katras sievietes draugu lokā ir dāmas, kuras izskatās nemainīgi jaunas, it kā būtu atradušas mūžīgās jaunības eliksīru. Piemēram, 50-70 gadu vecumā viņas izskatās tāpat kā savos 20 gados.

Lai atrastu piemēru, nav jāmeklē tālu: manā bērnības mājā, tajā pašā stāvā, kur es dzīvoju, dzīvoja tante Sarmīte. Šī militārpersonas atraitne dzīvoja kopā ar meitu vienkāršā vienistabas dzīvoklī.

Viņa bija ļoti laipna pret kaimiņiem, vienmēr sveicināja un palīdzēja vecākām kundzītēm pārnēsāt smagas somas mājās.

Vienlaikus viņa ieturēja distanci: piemēram, neviens kaimiņš nedrīkstēja nepiesakoties atnākt pie viņas ciemos, lai iedzertu tasi tējas un “uzsistu klaču” par citiem mājas iedzīvotājiem.

“Ledus karaliene – tā viņu varētu dēvēt. Viņas stāja bija patiesi karaliska, un viņas lepnais skatiens nepalika nepamanīts. Viņa nestaigāja, bet “nesa sevi” ar izsmalcinātību. Tieši šādu iespaidu viņa vēlējās atstāt uz visiem mājas iedzīvotājiem.”

 

Šī sieviete 50 gadu vecumā izskatījās tik pievilcīga, ka kaimiņu puikas svilpa viņu ieraugot, sajūsmināti vēroja un bija gatavi izpildīt jebkuru viņas lūgumu.

“Apavi ar papēdīti, perfekts grims (pat ejot izmest miskasti), elegants manikīrs, rūpīgi izgludināta kleita un smalku smaržu aromāts – šī sieviete tika dēvēta par ‘augstākās proves’ dāmu. Tādas sievietes dēļ vīrieši ‘pārvieto kalnus’, raksta dzejoļus un iekaro Everestu.”

Ja sieviete devās pa ielu kopā ar savu 25 gadus veco meitu, vīrieši viņas bieži uzskatīja par māsām un izrādīja interesi iepazīties ar viņām.

Pie mājas ieejas pastāvīgi pulcējās kavalieri, kuri bija gatavi aizvest skaistuli uz pilsētas prestižāko restorānu vakariņās, un ziedu daudzums, ko viņa saņēma katru dienu, bija vienkārši neizmērāms.

Gadi gāja, sievietei sasniedzot 60 un vēlāk 70 gadu vecumu, taču viņa joprojām izskatījās ļoti kopta un jauna.

Jā, parādījās dažas krunciņas, bet pieredzējušais skatiens liecināja, ka dāma ir vecāka, nekā izskatījās. Taču likās, ka viņa ir noslēgusi darījumu ar pašu velnu par mūžīgās jaunības noslēpumu.

Nejauša tikšanās

Pirms pāris gadiem, kad iegāju ekskluzīvā kosmētikas veikalā, es sastapu šo sievieti. Tad es sapratu, ka viņas skaistuma noslēpums ir ļoti vienkāršs. Līdztekus ģenētikai un darījumam ar velnu, viņa ļoti rūpējās par savu izskatu…

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment