Gatavoju ēdienu no visplānākā un lētāko speķi!
Sastāvdaļas:
Plāns speķis – 600 grami
Vista – 1 gab
Ķiploki – 2 lielas krustnagliņas
Maltas ķimenes – 1 šķipsniņa
Malti melnie pipari – 1 šķipsniņa
Barbekjū garšvielas – 1 šķipsniņa
Sāls – 2 tējkarotes + 1 šķipsniņa
Žāvētas dilles – 2 ēdamkarotes
Puravs – 1/4 kātiņa
Ņemam plāno speķa gabalu.
Speķa gabalā, iegriežot ar nazi starp ādu un speķi. Griežam vairāk par pusi, bet ne visu speķi.
Es atstāju nedaudz tauku uz ādas.
Slānis uzreiz kļuva lielāks un vieglāk strādāt ar gabalu.
Speķi mazliet paklapējam ar karbonādes āmurīti.
Ņemam 1 vistas stilbiņu, noņemam ādu, bet var ar ādu. Atdalām gaļu no kaula.
Un paklapējam no abām pusēm + pievienoja sāli – 1 šķipsniņu.
Caur ķiplokspiedi izspiediet 2 lielas ķiploka daiviņas.
Pievienojam maltas ķimenes – 1 šķipsniņa.
Tad pievienojam maltos melnos piparus – 1 šķipsniņa.
Lasi vēl: Kabatas un naudas maks sāks plaukt no naudas: Globa nosauca trīs zodiaka zīmes, kas šoruden kļūs bagātas
Pievienojam barbekjū garšvielas -1 šķipsniņa.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….
Tevi noteikti interesēs
- Gribēju jau izmest netīros dvieļus, bet tad uzzināju, kā tos mazgā vācieši; tagad dvieļi ir kā jauni
- Cilvēki, kas dzimuši šajos datumos, ir veiksmes pavadīti visu viņu dzīvi
- Cik gan kauns man dažreiz ir par sievietēm: stāstu, kāpēc
- Daudzviet ir iestājies pirmsziemas periods un sinoptiķi ir atbildējuši uz galveno jautājumu – vai būs vēl siltais laiks
- Vai dvēsele pēc viņsaulē došanās atcerēsies savu dzīvi uz zemes – atbild gaišreģis Aleksandrs Šeps
- Kā ietaupīt uz apkuri: 10 pārbaudīti veidi, kā saglabāt siltumu mājās