Glāze uz spaiņa -un lamināts ar linoleju būs nevainojami tīrs, citus līdzekļus neizmantosiet – un mazgāsiet retāk

Laika gaitā tumšs lamināts un linolejs var zaudēt savu sākotnējo spīdumu un bagātību. Daudzas mājsaimnieces tīrīšanai izmanto stipras ķīmiskas vielas, piemēram, balinātājus, kas faktiski tikai kaitē virsmai.

Tomēr, izmantojot parastu melno tēju, var atjaunot pārklājuma krāsu un nodrošināt kristāldzidrumu. Šajā dzērienā esošais tanīns efektīvi iznīcina baktērijas un sēnītes.

Lai pagatavotu šo tīrīšanas ūdeni, vispirms ielieciet melnās tējas maisiņu krūzē un pārlejiet to ar verdošu ūdeni. Ļaujiet tējai ievilkties un pilnībā atdzist. Pēc tam atšķaidiet iegūto tēju ar ūdeni proporcijā 1:3 (viena daļa tējas un trīs daļas ūdens). Ja nepieciešams stiprāks šķīdums, varat to izmantot.

Šis šķīdums būs tīrīšanas līdzeklis, kas palīdzēs atjaunot krāsu un nodrošināt kristāldzidru izskatu, pateicoties tējas tanīnu antibakteriālajām īpašībām.

Noslaukiet grīdas ar šo tējas šķīdumu vienu reizi un pagaidiet, līdz tās pilnībā nožūst. Jau pēc pirmās tīrīšanas pamanīsiet, ka lamināta un linoleja virsma ir tumšāka, tīrāka un spīdīgāka.

Lasi vēl: Divi vienkāršākie veidi, kā noņemt visu rūgtumu no sīpoliem: Sīpols paliks kraukšķīgs un saglabās savu krāsu – nav nepieciešams marinēt

VID aicina līdz septembra beigām aizpildīt šo pieteikumu un noteikti norādīt savu bankas kontu

Šis efekts saglabāsies līdz nākamajai tīrīšanai. Grīdu tīrīšana ar tēju ir ne tikai ekonomiska, bet arī droša.

Svarīgi atcerēties, ka šo melnās tējas tīrīšanas līdzekli izmantot uz gaiša lamināta un linoleja, jo tanīni tējā var atstāt tumšus traipus vai mainīt gaišo virsmu krāsu. Šī metode ir piemērota tikai tumšām virsmām, kuru krāsu izmaiņas nebūs redzamas vai pat uzlabos izskatu.

Zodiaka zīmes, no kurām labāk turēties pa gabalu un neuzsākt draudzību – citādi varētu nākties bēgt

Var droši izmantot šo produktu uz tumša koka, flīzēm vai citām tumšām virsmām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment