5 rīcības veidi, ko piekopj vīrieši, kuri nemīl vai neinteresējas par savām sievietēm

Parasti daudz tiek runāts par to, kā saprast, vai vīrietis patiešām mīl sievieti. Tomēr ir pārsteidzoši maz informācijas par pazīmēm, kas var norādīt uz ne tik patīkamām lietām viņa attieksmē pret jums.

 

Ir grūti izprast, kādas jūtas vada vīrieti, taču šeit ir piecas pazīmes, kas liecina, ka jūs neesat viņa prioritāšu saraksta augšgalā.

 

1. Jūs “ciemojaties” viņa dzīvē

 

Izmantojot mājas metaforu, vai jūs varat ieiet jebkurā telpā vai tikai dažās? Vai attiecības sniedz jums visu nepieciešamo?

Neīsta mīlestība var apstiprināties, ja viņš vienmēr izvairās runāt par nākotni vai negrib atbildēt uz tiešiem jautājumiem.

 

2. Viņš runā par citām sievietēm

 

Runājot par sievietēm kā cilvēces pārstāvēm – tas ir pozitīvi. Taču, ja viņš apbrīno citas sievietes (piemēram, kopējās paziņas) jūsu klātbūtnē, tas var būt noraidošs signāls.

Ja jūtaties neērti, kad viņš klausās pazīstamu dziesmu, tas var liecināt, ka viņa uzmanība nav pilnībā vērsta uz jums.

3. Jūs nerunājiet par int**ām lietām

 

Ja tuvības mirkļos jūtat dziļu saikni, bet viņš šķiet attālināts un abstrakts, tas var liecināt, ka partneris nav emocionāli pieejams. Viņš ir klāt fiziski, bet ne garīgi.

Lai attiecības būtu pilnvērtīgas, vīrietim un sievietei jāsniedz viens otram uzmanība kā mīlestības izpausme.

Ja jūs esat paudusi savas bažas par situāciju, bet viņš tās noliedz vai izvairās no diskusijas, šķiršanās iespēja kļūst neizbēgama.

 

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment