Tamaras Globas prognoze visām Zodiaka zīmēm aptumsumu periodā: Esiet īpaši uzmanīgi pret notikumiem ap jums

Pēc ekspertes domām, daļējais Mēness aptumsums, kas notiks 18.septembrī, būtiski ietekmēs cilvēku dzīvi. Slavenā eksperte Tamāra Globa uzskata, ka šis ir nozīmīgs astronomisks notikums, kas var ietekmēt veselību un ikdienu.

Daļējs Mēness aptumsums notiks 18.septembrī

Tamāra Globa iesaka būt īpaši vērīgam pret notikumiem sev apkārt – būt īpaši uzmanīgiem. Pievērsiet uzmanību “pazīmēm” no ķermeņa. Īpašu uzmanību pievērs savam uzturam un dienas režīmam, sava un tuvinieku emocionālajam stāvoklim – rūpēties par saviem mīļajiem. Atteikties no jebkādām alko***a devām, neveselīga “smaga” ēdiena, neizraisīt strīdus un savaldīties, ja tas var provocēt, utt.

AUNS

Jābūt uzmanīgiem vārdos, finanšu jautājumos un darbā. Aiz muguras ir kontrole, un tā ne vienmēr notiek ar labiem nodomiem. Ir iespējami zaudējumi, zādzība un krāpšana. Bet palīdzība no mīļajiem un radiniekiem. Rūpējieties par savu veselību.

VĒRSIS

Jums nevajadzētu nolaisties uz sīkiem strīdiem ar draugiem, mīļajiem un patroniem. Daži projekti tiks apturēti, taču priekšā vēl ir daudz kopuzņēmumu un perspektīvu. Veiksmi jūsu intelektuālajos meklējumos. Rūpējieties par saviem bērniem un interesējieties par jauniešu problēmām.

DVĪŅI

Pagriezieties starp mājām un darbu. Vadība samazinās dažas algas un parastos nosacījumus. Lietas mainās. Varēsi izmantot gan sieviešu, gan tevi mīlošu cilvēku palīdzību, gan savu autoritāti un līdzšinējos sasniegumus.

Izskan pirmās prognozes par rudens salnām un to kad sagaidīsim meteoroloģiskā rudens iestāšanos

VĒZIS

Ceļi un tuvinieku lietas prasa jūsu līdzdalību un uzmanību personiskajām attiecībām, biznesa sakariem un dažāda veida kontaktiem. Klusums ir zelts, kad runa ir par svešiniekiem. Pārrunājiet ar saviem mīļajiem personiskos un ikdienas jautājumus, kas ir svarīgi ikvienam.

LAUVA

Pārdzīvojumi par sirdij dārgiem cilvēkiem, filozofiski jautājumi par dzīves un eksistences jēgu, pasaules problēmām. Iespējamie zaudējumi un izdevumi. Draugi, radi un autoritatīvi paziņas nāks palīgā visos jautājumos. Grūtības tiks atrisinātas. Ceļošana un atvaļinājums prasa naudu.

JAUNAVA

Priekšplānā ir ģimenes jautājumi, attiecības ar partneriem, konkurentiem un pretiniekiem. Ir nepieciešami ietaupījumi. Bet būs atbalsts, dāvanas no cilvēkiem, kuri tevi mīl; palīdzība no vīriešu draugiem.

SVARI

Darba, veselības un finanšu jautājumi satrauc vienlaikus. Iespējami ievērojami izdevumi un zaudējumi. Bet personīgos jautājumos palīdzēs šarms un uzmanība jūsu jūtām un gaumei.

Lasi vēl: Sīpolu mēslojums rozēm septembra beigās: krūmi jaunajā sezonā ražos daudz ziedu

Autoritatīvi cilvēki, skolotāji un mecenāti atbalstīs jūs biznesā un ceļā.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment